Üzümlü'de şampiyonluk coşkusuna vatandaşlar ilgi gösterdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 11:21, Güncelleme: 27.07.2020 - 11:21

Üzümlü'de şampiyonluk coşkusuna vatandaşlar ilgi gösterdi

​​​​​​​Play-off karşılaşmalarını geçerek 2. Lig'e çıkan 24 Erzincanspor'un şampiyonluğu Üzümlü'de yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla kutlandı.
TFF 3. Lig 1. Grup play-off final maçında 24 Erzincanspor rakibi 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 2. Lig'e çıktı. Final maçında rakibini 2-1 yenen Anagold 24 Erzincanspor 2. Lig'e yükselirken, Erzincan ve ilçelerinde bayram coşkusu yaşandı. Üzümlü'de sokağa inen yüzlerce vatandaş, şampiyonluk kutlamalarına katıldı. İlçe meydanını pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uyarak dolduran yüzlerce Üzümlü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluğu hep birlikte kutladı. Halkın coşkusuna ortak olarak bir değerlendirme yapan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı da "68 Aksaray Belediyesporu yenerek 2. lige adını yazdıran Erzincanspor'umuzu tebrik ediyorum. O kupa Dörtyol a gelecek dedik. İnanan bir şehrin başarısıdır bu. Erzincanspor'umuzun daha nice başarılara imza atacağından şüphemiz yok" dedi. (www.akbelediyeler.com)