UŞAK'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 10:34, Güncelleme: 09.10.2020 - 10:34
 

UŞAK'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HAKİM

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Uşak'ta Başkan Mehmet Çakın, talep ve önerilere hassasiyetini sürdürüyor.  
Her defasında vatandaşlarla ve farklı meslek gruplarından esnafla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye özen gösteren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın geleneğini sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Çakın, son olarak Dokumacılar Sitesi'ne giderek iş insanlarını dinledi. İşyeri açmak için Belediyeye ruhsat başvurusunda bulunan Tekstil İşletmesi sahibi Baki Bayram’ı ziyarette bulunan Başkan Çakın, yanında getirdiği ruhsat belgesini işletme sahibi Bayram'a vererek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Davranışı ile takdir toplayan Başkan Çakın'a teşekkür eden işletme sahibi Bayram, Başkan Çakın'ı her defasında halkın içinde gördüklerini ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. BAŞKAN ÇAKIN İŞLETME ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ Bayram'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Başkan Çakın, ardından site içerisinde farklı işletmeleri de ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. Uşak'ın her zaman ortak paydada buluşarak kararlar aldığını belirten Başkan Çakın, talepleri birebir not alarak gerekli birimlere talimatlar verdi. Ziyaretlerinde belediyenin çalışmalarını da aktaran Başkan Çakın, Uşaklılara hizmetin en iyisini sunabilmek için yola devam edeceklerini ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Uşak'ta Başkan Mehmet Çakın, talep ve önerilere hassasiyetini sürdürüyor.  

Her defasında vatandaşlarla ve farklı meslek gruplarından esnafla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye özen gösteren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın geleneğini sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Çakın, son olarak Dokumacılar Sitesi'ne giderek iş insanlarını dinledi. İşyeri açmak için Belediyeye ruhsat başvurusunda bulunan Tekstil İşletmesi sahibi Baki Bayram’ı ziyarette bulunan Başkan Çakın, yanında getirdiği ruhsat belgesini işletme sahibi Bayram'a vererek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Davranışı ile takdir toplayan Başkan Çakın'a teşekkür eden işletme sahibi Bayram, Başkan Çakın'ı her defasında halkın içinde gördüklerini ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

BAŞKAN ÇAKIN İŞLETME ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Bayram'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Başkan Çakın, ardından site içerisinde farklı işletmeleri de ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. Uşak'ın her zaman ortak paydada buluşarak kararlar aldığını belirten Başkan Çakın, talepleri birebir not alarak gerekli birimlere talimatlar verdi. Ziyaretlerinde belediyenin çalışmalarını da aktaran Başkan Çakın, Uşaklılara hizmetin en iyisini sunabilmek için yola devam edeceklerini ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.