UŞAK'TA AKÜLÜ ÇÖP JET DÖNEMİ BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 00:52, Güncelleme: 11.08.2020 - 00:52
 

UŞAK'TA AKÜLÜ ÇÖP JET DÖNEMİ BAŞLADI

Çevreci duruşuyla vatandaşların takdirini toplayan Uşak Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulamayla gönülleri bir kez daha kazandı. Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor.
Uşak’ta uygulanan çevreci çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediyenin temel görevi olan temizlik işlerine yeni bir vizyon kazandıran Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor. Özellikle büyük araçların girişinin zor olduğu bölgelerde insan gücü ve zaman tasarrufu sağlayacak olan araç, 60 kilometreye kadar tek akü ile kesintisiz hizmet sunabiliyor. Bugün itibariyle sokağa çıkan, trafik akışını etkilemeyen çevre dostu araç, Uşaklıların ilgi odağı oldu. “TALEP VE İHTİYACA GÖRE ARTACAK” Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğamıza zarar vermeyen, kullanımı pratik ve hızlı olan yeni akülü ‘çöp jet’ aracımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Araç sayımız talep ve ihtiyaca göre ilerleyen süreçlerde arttırılabilecek. Temel görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek üzere yoğun bir çalışma sarf ediyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele kapsamında diğer yandansa temiz ve pırıl pırıl bir şehir gayesiyle kesintisiz çalışıyoruz. Akülü çöp jet aracımız şehrimize hayırlı olsun.” denildi.
Çevreci duruşuyla vatandaşların takdirini toplayan Uşak Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulamayla gönülleri bir kez daha kazandı. Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor.

Uşak’ta uygulanan çevreci çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediyenin temel görevi olan temizlik işlerine yeni bir vizyon kazandıran Uşak Belediyesi, faaliyete soktuğu akülü araçla hem doğayı koruyor hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına teşviki hedefliyor. Özellikle büyük araçların girişinin zor olduğu bölgelerde insan gücü ve zaman tasarrufu sağlayacak olan araç, 60 kilometreye kadar tek akü ile kesintisiz hizmet sunabiliyor.

Bugün itibariyle sokağa çıkan, trafik akışını etkilemeyen çevre dostu araç, Uşaklıların ilgi odağı oldu.

“TALEP VE İHTİYACA GÖRE ARTACAK”

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğamıza zarar vermeyen, kullanımı pratik ve hızlı olan yeni akülü ‘çöp jet’ aracımızı şehrimizin hizmetine sunduk. Araç sayımız talep ve ihtiyaca göre ilerleyen süreçlerde arttırılabilecek. Temel görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek üzere yoğun bir çalışma sarf ediyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele kapsamında diğer yandansa temiz ve pırıl pırıl bir şehir gayesiyle kesintisiz çalışıyoruz. Akülü çöp jet aracımız şehrimize hayırlı olsun.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.