UŞAK'DA ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 13:44, Güncelleme: 28.07.2020 - 13:44
 

UŞAK'DA ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, belediye ekiplerinin kentte sürdürdüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Uşak Belediyesi, bir yandan koronavirüs pandemisine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, bir yandan da diğer faaliyetlerini planlanan takvime göre gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pırlanta Sokak’ta asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Pırlanta Sokağı’ndaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çakın, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizin güzelleşmesi ve daha yaşanılır olması adına çıktığımız bu yolda, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Pırlanta Sokak’taki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Rahat ve konforlu bir hale dönüşecek olan sokağımız, artık yenilenen yüzüyle hemşehrilemizin hizmetinde olacak” dedi. Bu arada Başkan Çakın, çalışmaların yanı sıra sokaktan geçen vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. (www.akbelediyeler.com)
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, belediye ekiplerinin kentte sürdürdüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Uşak Belediyesi, bir yandan koronavirüs pandemisine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, bir yandan da diğer faaliyetlerini planlanan takvime göre gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pırlanta Sokak’ta asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Pırlanta Sokağı’ndaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çakın, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizin güzelleşmesi ve daha yaşanılır olması adına çıktığımız bu yolda, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Pırlanta Sokak’taki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Rahat ve konforlu bir hale dönüşecek olan sokağımız, artık yenilenen yüzüyle hemşehrilemizin hizmetinde olacak” dedi.

Bu arada Başkan Çakın, çalışmaların yanı sıra sokaktan geçen vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.