TÜRKOĞLU'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 09:55, Güncelleme: 19.03.2021 - 09:55
 

TÜRKOĞLU'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Türkoğlu'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Osman Okumuş, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Türkoğlu'da Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Osman Okumuş, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Türkoğlu Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Okumuş, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Okumuş, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Okumuş, "Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımız. Toplantılarımız devam ediyor. Mahallelerimize yapılan ve yapılacak olan hizmetler ve ihtiyaçlar konusunda istişarelerde bulunmak üzere muhtarlarımızla bir araya geldik" değerlendirmesinde bulundu. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Okumuş'a ve tüm Türkoğlu Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Türkoğlu'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Osman Okumuş, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Türkoğlu'da Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Osman Okumuş, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Türkoğlu Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Okumuş, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Okumuş, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Okumuş, "Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımız. Toplantılarımız devam ediyor. Mahallelerimize yapılan ve yapılacak olan hizmetler ve ihtiyaçlar konusunda istişarelerde bulunmak üzere muhtarlarımızla bir araya geldik" değerlendirmesinde bulundu.

Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Okumuş'a ve tüm Türkoğlu Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.