TURİZMDE HALFETİ ÖRNEK OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 08.03.2021 - 09:49
 

TURİZMDE HALFETİ ÖRNEK OLUYOR

​​​​​​​Halfeti turizminin gelişmesinde kararlılığını sürdüren Başkan Albayrak, hafta sonu konuk ettiği akademisyenler ile birlikte bu kez endemik bitkilerin izini sürdü.
İlçesinin değerlerini yaşatma adına uygulamalarını sürdüren ve bu değerleri turizm ile birlikte ekonomik katkıya dönüştürmekteki kararlılığını sürdüren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, hafta sonu Harran Üniversitesi'nden akademisyen ve misafirleri ağırladı. Konukları ile birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştiren Başkan Albayrak, bir yandan Halfeti'nin değerlerini tanıtırken diğer yandan bölgenin endemik bilgileri ile ilgili bilgiler verdi. Sabah saatlerinde başlayan yürüyüş özellikle eski Halfeti bölgesinde yoğunlaşırken, gezi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Harran Üniversitesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan rehberliğinde endemik olarak dünyada sadece Halfeti'de yetişen Mezopotomya Sümbülünün izini sürdük; ekoturizm alanında da çalışmalar yaparak ilçemizin turizm potansiyelini arttıracağız" ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak'ın kendilerine ve ilçesinin gelişimine yönelik katkısından dolayı teşekkür eden akademisyen ve konuklar da Şeref Albayrak isminin Halfeti için bir değer olduğunu belirtti. Başkan Albayrak'ın misafirperverliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirten konuklar, bilimsel çalışmalara yönelik katkılarından dolayı da Başkan Albayrak'ı tebrik etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti turizminin gelişmesinde kararlılığını sürdüren Başkan Albayrak, hafta sonu konuk ettiği akademisyenler ile birlikte bu kez endemik bitkilerin izini sürdü.

İlçesinin değerlerini yaşatma adına uygulamalarını sürdüren ve bu değerleri turizm ile birlikte ekonomik katkıya dönüştürmekteki kararlılığını sürdüren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, hafta sonu Harran Üniversitesi'nden akademisyen ve misafirleri ağırladı. Konukları ile birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştiren Başkan Albayrak, bir yandan Halfeti'nin değerlerini tanıtırken diğer yandan bölgenin endemik bilgileri ile ilgili bilgiler verdi. Sabah saatlerinde başlayan yürüyüş özellikle eski Halfeti bölgesinde yoğunlaşırken, gezi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Harran Üniversitesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan rehberliğinde endemik olarak dünyada sadece Halfeti'de yetişen Mezopotomya Sümbülünün izini sürdük; ekoturizm alanında da çalışmalar yaparak ilçemizin turizm potansiyelini arttıracağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Albayrak'ın kendilerine ve ilçesinin gelişimine yönelik katkısından dolayı teşekkür eden akademisyen ve konuklar da Şeref Albayrak isminin Halfeti için bir değer olduğunu belirtti. Başkan Albayrak'ın misafirperverliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirten konuklar, bilimsel çalışmalara yönelik katkılarından dolayı da Başkan Albayrak'ı tebrik etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.