TEŞKİLAT DEDİĞİN BÖYLE OLUR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 15:43, Güncelleme: 14.10.2020 - 15:43
 

TEŞKİLAT DEDİĞİN BÖYLE OLUR

​​​​​​​Erzurumluların evi gibi gördükleri AK Parti İl Binası'nda vatandaşları ağırlayan Başkan Mehmet Emin Öz, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
AK Teşkilat çalışmalarının en güzel örneklerinin bir biri ardına sergilendiği Erzurum'da vatandaşı odak alan parti anlayışı başarı ile sürüyor. Mehmet Emin Öz'ün Başkanlığını yaptığı Erzurum Teşkilatında, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları birimleri istişare ve ziyaretlerine devam ederken Başkan Öz de gün içerisindeki temaslarının ardından parti binasına gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Partiye gelen tüm Erzurumlularla birebir görüşen ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Mehmet Emin Öz, çözüm yollarını yine vatandaşla birlikte konuşarak olası taleplerin iletilmesine yardımcı oldu. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümüne yardımcı olmak olduğunu belirten Başkan Öz, kapılarının her zaman vatandaş için açık olduğuna bir kez daha vurgu yaptı. Erzurum AK Parti İl Binasını evleri gibi gördüklerini belirten Erzurumlular ise kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Öz'e ve tüm parti kademelerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Erzurumluların evi gibi gördükleri AK Parti İl Binası'nda vatandaşları ağırlayan Başkan Mehmet Emin Öz, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

AK Teşkilat çalışmalarının en güzel örneklerinin bir biri ardına sergilendiği Erzurum'da vatandaşı odak alan parti anlayışı başarı ile sürüyor. Mehmet Emin Öz'ün Başkanlığını yaptığı Erzurum Teşkilatında, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları birimleri istişare ve ziyaretlerine devam ederken Başkan Öz de gün içerisindeki temaslarının ardından parti binasına gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Partiye gelen tüm Erzurumlularla birebir görüşen ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Mehmet Emin Öz, çözüm yollarını yine vatandaşla birlikte konuşarak olası taleplerin iletilmesine yardımcı oldu. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümüne yardımcı olmak olduğunu belirten Başkan Öz, kapılarının her zaman vatandaş için açık olduğuna bir kez daha vurgu yaptı. Erzurum AK Parti İl Binasını evleri gibi gördüklerini belirten Erzurumlular ise kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Öz'e ve tüm parti kademelerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.