Tercan'da Başkan Gültekin, Kaymakam Çelik'i ağırladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 15:23, Güncelleme: 09.08.2020 - 15:23

Tercan'da Başkan Gültekin, Kaymakam Çelik'i ağırladı

​​​​​​​Kurumsal iletişimde Erzincan'ın örnek adreslerinden Tercan'da Başkan Lokman Gültekin, Kaymakam Çelik'i ağırlayarak kurumsal çalışmaları aktardı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede Yayımlanan kararla Çankırı’nın Atkaracalar ilçe Kaymakamlığından Tercan’a atanan başarılı isim Musa Kazım Çelik, Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin'e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette; kurumsal iletişime her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Lokman Gültekin, Kaymakam Musa Kazım Çelik'e Tercan hakkında bilgiler verirken, belediye olarak ilçede yapılacak çalışmaları aktardı. Tercan'ın her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Lokman Gültekin, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Musa Kazım Çelik'e teşekkür etti. Kaymakam Çelik ise ilçeye hizmetlerin en iyisini kazandırmak için gayret göstereceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)