TATVANLI GENÇLERE MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 13:44, Güncelleme: 01.10.2020 - 13:44
 

TATVANLI GENÇLERE MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, bugün itibariyle Esentepe Mahallesinde semt sahası yapımına başladıklarını söyledi.
Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Tatvan'da; bu potansiyelin farkında olarak gençleri eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, semt sahaları adresini bu kez Esentepe Mahallesi olarak belirledi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve İl Özel İdaresi ile birlikte Pınarbaşı ve Sosyal Mahallelerinde daha önce başlatılan semt sahalarına bugün itibariyle Esentepe Mahallesi ile devam edecekleri müjdesini veren Başkan Geylani, "Çocuklarımızın güvenli bir alanda oyun oynamaları ve sportif faaliyette bulunmaları için çalışıyoruz. Bu doğrultuda gençlerimizin talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir kadro olmayı sürdürüyoruz. Bugün itibariyle Esentepe Mahallesinde semt sahası çalışmalarımız başlamıştır" dedi.   VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ Başkan Geylani'nin gün içerisindeki yoğun mesaisi Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaş buluşmaları ile devam etti. Mahallede incelemelerde bulunarak eksiklikleri tespit eden Başkan Geylani daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların olası her türlü sorunda kendilerine ulaşabileceğini hatırlatan Başkan Geylani, sohbette özellikle pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe v hijyen kurallarına uyulması çağrısını yineledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, bugün itibariyle Esentepe Mahallesinde semt sahası yapımına başladıklarını söyledi.

Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Tatvan'da; bu potansiyelin farkında olarak gençleri eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, semt sahaları adresini bu kez Esentepe Mahallesi olarak belirledi.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve İl Özel İdaresi ile birlikte Pınarbaşı ve Sosyal Mahallelerinde daha önce başlatılan semt sahalarına bugün itibariyle Esentepe Mahallesi ile devam edecekleri müjdesini veren Başkan Geylani, "Çocuklarımızın güvenli bir alanda oyun oynamaları ve sportif faaliyette bulunmaları için çalışıyoruz. Bu doğrultuda gençlerimizin talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir kadro olmayı sürdürüyoruz. Bugün itibariyle Esentepe Mahallesinde semt sahası çalışmalarımız başlamıştır" dedi.

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Geylani'nin gün içerisindeki yoğun mesaisi Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaş buluşmaları ile devam etti. Mahallede incelemelerde bulunarak eksiklikleri tespit eden Başkan Geylani daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların olası her türlü sorunda kendilerine ulaşabileceğini hatırlatan Başkan Geylani, sohbette özellikle pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe v hijyen kurallarına uyulması çağrısını yineledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.