TATVAN'DA YEŞİLE DUYARLILIK SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 12:46, Güncelleme: 10.11.2020 - 12:46
 

TATVAN'DA YEŞİLE DUYARLILIK SÜRÜYOR

​​​​​​​Yeşil alan bakımından Doğu Anadolu'nun örnek adreslerinden Tatvan'da Başkan Geylani, yarın ki fidan dikim etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Milli Ağaçlandırma Günü programı çerçevesinde yarın gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğine tüm Tatvan halkını davet etti. Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek yeşil alanlara yönelik uygulamaları ile de takdir toplayan Başkan Geylani, amaçlarının Bitlis'te kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu ifade etti. "Bir Fidan da Sen Dik" sloganıyla Kale Mahallesi Sorgun Kışlası bitişiği sahil bandında düzenlenecek etkinliğe ailelerin çocuklarıyla birlikte katılması yönünde çağrıda bulunan Başkan Geylani, "Fidanlarımızı beraber dikelim ve geleceğe nefes olalım. Tüm halkımızı fidan dikme etkinliğine bekliyoruz" dedi. Yeşile duyarlılığı ile vatandaşların da takdirini toplayan Başkan Geylani, bu alandaki hassasiyetlerini önümüzdeki süreçlerde de sürdüreceğini belirtti. Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı da geçtiğimiz günlerde Başkan Geylani'yi makamında ziyaret etmiş ve ağaçlandırma çalışmalarına yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Geylani ve ekibini tebrik etmişti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yeşil alan bakımından Doğu Anadolu'nun örnek adreslerinden Tatvan'da Başkan Geylani, yarın ki fidan dikim etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Milli Ağaçlandırma Günü programı çerçevesinde yarın gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğine tüm Tatvan halkını davet etti. Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek yeşil alanlara yönelik uygulamaları ile de takdir toplayan Başkan Geylani, amaçlarının Bitlis'te kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu ifade etti. "Bir Fidan da Sen Dik" sloganıyla Kale Mahallesi Sorgun Kışlası bitişiği sahil bandında düzenlenecek etkinliğe ailelerin çocuklarıyla birlikte katılması yönünde çağrıda bulunan Başkan Geylani, "Fidanlarımızı beraber dikelim ve geleceğe nefes olalım. Tüm halkımızı fidan dikme etkinliğine bekliyoruz" dedi.

Yeşile duyarlılığı ile vatandaşların da takdirini toplayan Başkan Geylani, bu alandaki hassasiyetlerini önümüzdeki süreçlerde de sürdüreceğini belirtti.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı da geçtiğimiz günlerde Başkan Geylani'yi makamında ziyaret etmiş ve ağaçlandırma çalışmalarına yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Geylani ve ekibini tebrik etmişti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.