TATVAN'DA GELENEK DEVAM ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 13:37, Güncelleme: 05.10.2020 - 13:37
 

TATVAN'DA GELENEK DEVAM ETTİ

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, haftaya yine esnaf ziyareti ile başladı.
Biltis'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Emin Geylani'nin haftanın ilk gününde durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Geylani, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Geylani, "Yeni haftaya kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Hâl hatır sorup, hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Esnafımızı dinliyoruz, istişare ediyoruz, Tatvan'ımızın geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz" dedi. Tatvanlı vatandaşlar da Başkan Geylani'nin her defasında kendilerini ziyaret ettiğini belirterek kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Geylani'ye ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, haftaya yine esnaf ziyareti ile başladı.

Biltis'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Emin Geylani'nin haftanın ilk gününde durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Geylani, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Geylani, "Yeni haftaya kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Hâl hatır sorup, hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Esnafımızı dinliyoruz, istişare ediyoruz, Tatvan'ımızın geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz" dedi.

Tatvanlı vatandaşlar da Başkan Geylani'nin her defasında kendilerini ziyaret ettiğini belirterek kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Geylani'ye ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.