Tatvan'da alt yapı çalışmaları devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 13:46, Güncelleme: 15.09.2020 - 13:46
 

Tatvan'da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Mehmet Emin Geylani Başkanlığındaki Tatvan Belediyesi bu kez Çağlayan Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Tatvan'ın ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında ekipler Çağlayan Mahallesi’nde uygulamalarını sürdürüyor. Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında eski yıpranmış ve çürüyen borularda gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Levent Şeker, "Şuan ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Alt ve üstyapı çalışmalarında ekiplerimiz seri bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Yaklaşık 40 yıl önce yapılan altyapı maalesef kullanılabilecek düzeyde değil. Bunu yaptığımız yenileme çalışmalarında yıpranan ve çürüyen boruları çıkardıkça görüyoruz. İnşallah altyapımız bittiği zaman daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız" dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)
Mehmet Emin Geylani Başkanlığındaki Tatvan Belediyesi bu kez Çağlayan Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Tatvan'ın ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında ekipler Çağlayan Mahallesi’nde uygulamalarını sürdürüyor. Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında eski yıpranmış ve çürüyen borularda gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Levent Şeker, "Şuan ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Alt ve üstyapı çalışmalarında ekiplerimiz seri bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Yaklaşık 40 yıl önce yapılan altyapı maalesef kullanılabilecek düzeyde değil. Bunu yaptığımız yenileme çalışmalarında yıpranan ve çürüyen boruları çıkardıkça görüyoruz. İnşallah altyapımız bittiği zaman daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız" dedi.

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.