TATVAN TURİZMDE ÇITA YÜKSELTİOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 12:11, Güncelleme: 09.10.2020 - 12:11
 

TATVAN TURİZMDE ÇITA YÜKSELTİOR

​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Sahil bandında ve Kale Mahallesi’ndeki iskele yapımını yerinde inceledi.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Mehmet Emin Geylani Başkanlığındaki Tatvan Belediyesi, şehir ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Tatvan’a değer katacak ve turizmi canlandıracak projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani “Uzun uğraşlar sonucunda Allah’a şükür iskelelerin yapımına başlandı. Bölgemizin en önemli cazibe merkezi olan ilçemizin turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalarımıza hız verdik. İlçemizin en önemli faktörlerinden biri olan gölümüzden en iyi şekilde istifade etmek için hazırladığımız projelerin ilk ayağı olan iskele yapımlarına başladık. İkisi Kale Mahallesi’nde biri de sahil bandımızda olan üç adet iskelemizin yapımına başlandı. Etüt çalışması devam eden gemi barınağı projesi ve plaj projelerinin de yapılmasıyla bacasız sanayi dediğimiz turizmde istediğimiz ivmeyi yakalayacağız inşallah. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Sahil bandında ve Kale Mahallesi’ndeki iskele yapımını yerinde inceledi.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Mehmet Emin Geylani Başkanlığındaki Tatvan Belediyesi, şehir ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Tatvan’a değer katacak ve turizmi canlandıracak projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani “Uzun uğraşlar sonucunda Allah’a şükür iskelelerin yapımına başlandı. Bölgemizin en önemli cazibe merkezi olan ilçemizin turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalarımıza hız verdik. İlçemizin en önemli faktörlerinden biri olan gölümüzden en iyi şekilde istifade etmek için hazırladığımız projelerin ilk ayağı olan iskele yapımlarına başladık. İkisi Kale Mahallesi’nde biri de sahil bandımızda olan üç adet iskelemizin yapımına başlandı. Etüt çalışması devam eden gemi barınağı projesi ve plaj projelerinin de yapılmasıyla bacasız sanayi dediğimiz turizmde istediğimiz ivmeyi yakalayacağız inşallah. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.