TATVAN KIŞA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 13:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 13:37
 

TATVAN KIŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Tatvan'ın başarılı Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, kış ayları öncesi asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
Hızlı bir tempoda aynı anda bir çok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Tatvan Belediyesi, kış mevsimi öncesi asfalt kaplama ve kilit parke yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kış mevsimi öncesinde Bahçelievler, Dumlupınar, Aydınlar, Hidayet ve Fatih mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi’ne dikey uzanan sokaklarda sıcak asfalt serimi için zemin hazırlama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Cadde ve sokaklarımızda kış mevsimi öncesinde çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bilindiği gibi aynı anda bir çok Mahallemizde yol yapım çalışmamız var. Hiç bir ayrım yapmadan tüm sokaklarımızı yeniliyoruz. Şuanda altyapı çalışmalarımızı tamamladığımız dikey uzanan sokaklarımızda asfalt çalışmalarına bugün itibari ile başladık. Kısa sürede hizmete tekrar açacağız bu yolları. İnşallah sezon sonuna kadar imkanlarımız doğrultusunda büyük oranda yollarımızı tamamlamış olacağız. Tatvan'ımızın hak ettiği güzelliğe kavuşmasına az kaldı" dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Tatvan'ın başarılı Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, kış ayları öncesi asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Hızlı bir tempoda aynı anda bir çok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Tatvan Belediyesi, kış mevsimi öncesi asfalt kaplama ve kilit parke yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kış mevsimi öncesinde Bahçelievler, Dumlupınar, Aydınlar, Hidayet ve Fatih mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi’ne dikey uzanan sokaklarda sıcak asfalt serimi için zemin hazırlama çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Cadde ve sokaklarımızda kış mevsimi öncesinde çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bilindiği gibi aynı anda bir çok Mahallemizde yol yapım çalışmamız var. Hiç bir ayrım yapmadan tüm sokaklarımızı yeniliyoruz. Şuanda altyapı çalışmalarımızı tamamladığımız dikey uzanan sokaklarımızda asfalt çalışmalarına bugün itibari ile başladık. Kısa sürede hizmete tekrar açacağız bu yolları. İnşallah sezon sonuna kadar imkanlarımız doğrultusunda büyük oranda yollarımızı tamamlamış olacağız. Tatvan'ımızın hak ettiği güzelliğe kavuşmasına az kaldı" dedi.

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.