Tatvan, Deniz Turizmine Hazırlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2020 - 11:35, Güncelleme: 04.07.2020 - 11:35
 

Tatvan, Deniz Turizmine Hazırlanıyor

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin ilçeyi deniz turizminde söz sahibi yapmasına yönelik projeleri meyvesini vermeye başladı.
Bitlis'in AK Partili Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan'ın gelişimine yönelik projelerini hayata geçirmek için yoğun çalışmalarına devam ediyor. İlçenin deniz turizminde söz sahibi olabilmesi için Başkent Ankara ile de diyaloglarını sürdüren Başkan Geylani, son olarak Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki ile Tatvan sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Gemi barınağı, iskele ve plaj projelerinin ele alındığı saha incelemesinde tüm detaylar gözden geçirildi. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Geylani amaçlarının Tatvan'ın doğa güzelliğini turizm ile buluşturarak ilçeye artı değerler kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Geylani, "AK belediyecilikte Tatvan her şeyin en iyisine layık. Şehrimiz deniz turizminde söz sahibi yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda Tatvan'a gelerek projelerimiz için bize destek çıkan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr.Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)        
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin ilçeyi deniz turizminde söz sahibi yapmasına yönelik projeleri meyvesini vermeye başladı.

Bitlis'in AK Partili Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan'ın gelişimine yönelik projelerini hayata geçirmek için yoğun çalışmalarına devam ediyor. İlçenin deniz turizminde söz sahibi olabilmesi için Başkent Ankara ile de diyaloglarını sürdüren Başkan Geylani, son olarak Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki ile Tatvan sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Gemi barınağı, iskele ve plaj projelerinin ele alındığı saha incelemesinde tüm detaylar gözden geçirildi. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Geylani amaçlarının Tatvan'ın doğa güzelliğini turizm ile buluşturarak ilçeye artı değerler kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Geylani, "AK belediyecilikte Tatvan her şeyin en iyisine layık. Şehrimiz deniz turizminde söz sahibi yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda Tatvan'a gelerek projelerimiz için bize destek çıkan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr.Yalçın Eyigün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ve Liman Başkanı Abdurrahman Aki'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.