TATVAN BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 13:18, Güncelleme: 27.10.2020 - 13:18
 

TATVAN BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Kış ayları öncesinde hazırlıklarını gözden geçiren Tatvan Belediyesi, özellikle asfalt uygulamasında mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.
Bitlis'in Tatvan Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Kış ayları öncesi alt ve üst yapı programını tamamlamak için yoğun çaba sarf eden Tatvan Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Belediye Fen İşleri ekipleri Lise Caddesi güzergahında asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Gece saatlerinde süren çalışmaları bizzat inceleyerek teknik ekipten bilgiler alan Başkan Mehmet Emin Geylani, amaçlarının vatandaşa olası rahatsızlık oluşturmadan çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi. Bu anlamda ekiplerin gece saatlerinde de uygulamalarına devam ettiğini belirten Başkan Geylani, Tatvan halkına hizmetin en iyisini sunmak için çalıştıklarını söyledi. İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Geylani, ortak paydada buluşarak Tatvan'ı birlikte kalkındırmak istediklerini ifade etti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Geylani ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kış ayları öncesinde hazırlıklarını gözden geçiren Tatvan Belediyesi, özellikle asfalt uygulamasında mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis'in Tatvan Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Kış ayları öncesi alt ve üst yapı programını tamamlamak için yoğun çaba sarf eden Tatvan Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Belediye Fen İşleri ekipleri Lise Caddesi güzergahında asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Gece saatlerinde süren çalışmaları bizzat inceleyerek teknik ekipten bilgiler alan Başkan Mehmet Emin Geylani, amaçlarının vatandaşa olası rahatsızlık oluşturmadan çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi. Bu anlamda ekiplerin gece saatlerinde de uygulamalarına devam ettiğini belirten Başkan Geylani, Tatvan halkına hizmetin en iyisini sunmak için çalıştıklarını söyledi. İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Geylani, ortak paydada buluşarak Tatvan'ı birlikte kalkındırmak istediklerini ifade etti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Geylani ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.