Tatvan Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2020 - 15:17, Güncelleme: 14.11.2020 - 15:17
 

Tatvan Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor

​​​​​​​Tatvan Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından altyapısı tamamlanan Cumhuriyet Caddesi’ne dikey inen yollarda asfalt yapım çalışmalarında ekipler Kasımpaşa Caddesi’nin yol yenileme çalışmalarına başladı. İlçe genelinde 2019 yılında 220 bin metrekare ve 2020 yılı içerisinde de 480 bin metrekare toplamda da 700 bin metrekare yol yenileme çalışması gerçekleştirerek Tatvan’da rekor düzeyde bir yolun yenilendiğini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. Başkan Geylani, “Malumunuz olduğu üzere göreve başladığımızda devam eden bir altyapı çalışması vardı. Şehrimizin en büyük sorunu olan altyapı çalışmalarına hız vererek %22 tamamlanma oranıyla devraldığımız altyapıyı %70’lerin üstüne çıkardık. Tabi bu çalışmaları yaparken de yollarımız tahrip oldu. Bu kapsamda da üstyapı çalışmalarında yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. İki yıl gibi kısa bir sürede bölgede birçok il belediyesinin bile ulaşamayacağı düzeyde yol yenileme çalışması gerçekleştirdik. Yıllarca ihmal edilen mahallelerin, caddelerin ve sokakların yollarını yeniledik ve yenilemeye de devam ediyoruz. Kar yağışı başlayana kadar da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı yaparken vatandaşlarımız olumsuz bir şekilde etkilendi. Şunu da belirtmekte fayda var. Bütün bu çalışmalar siz değerli vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli alt ve üstyapı hizmeti alabilmeniz içindir. Bu konuda bizlere anlayış gösteren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalardan ötürü rahatsızlığımızdan dolayı da tüm hemşerilerimizden özür diliyoruz” dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Tatvan Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından altyapısı tamamlanan Cumhuriyet Caddesi’ne dikey inen yollarda asfalt yapım çalışmalarında ekipler Kasımpaşa Caddesi’nin yol yenileme çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde 2019 yılında 220 bin metrekare ve 2020 yılı içerisinde de 480 bin metrekare toplamda da 700 bin metrekare yol yenileme çalışması gerçekleştirerek Tatvan’da rekor düzeyde bir yolun yenilendiğini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. Başkan Geylani, “Malumunuz olduğu üzere göreve başladığımızda devam eden bir altyapı çalışması vardı. Şehrimizin en büyük sorunu olan altyapı çalışmalarına hız vererek %22 tamamlanma oranıyla devraldığımız altyapıyı %70’lerin üstüne çıkardık. Tabi bu çalışmaları yaparken de yollarımız tahrip oldu. Bu kapsamda da üstyapı çalışmalarında yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. İki yıl gibi kısa bir sürede bölgede birçok il belediyesinin bile ulaşamayacağı düzeyde yol yenileme çalışması gerçekleştirdik. Yıllarca ihmal edilen mahallelerin, caddelerin ve sokakların yollarını yeniledik ve yenilemeye de devam ediyoruz. Kar yağışı başlayana kadar da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı yaparken vatandaşlarımız olumsuz bir şekilde etkilendi. Şunu da belirtmekte fayda var. Bütün bu çalışmalar siz değerli vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli alt ve üstyapı hizmeti alabilmeniz içindir. Bu konuda bizlere anlayış gösteren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalardan ötürü rahatsızlığımızdan dolayı da tüm hemşerilerimizden özür diliyoruz” dedi.

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.