Tatvan alt yapısında yoğun çalışma sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 09:53, Güncelleme: 06.09.2020 - 09:53
 

Tatvan alt yapısında yoğun çalışma sürüyor

​​​​​​​Tatvan Cumhuriyet Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları da hızlı bir şekilde sürdürülüyor.
Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında, Cumhuriyet Caddesi’nde ana hatların geçtiği güzergah geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından da parsel bağlantı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bağlantıların tamamlandığı noktalarda Karayolları ekipleri tarafından asfalt ve kaldırım çalışmaları da aralıksız sürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Levent Şeker, “Cumhuriyet Caddesi’nde haziran ayında başladığımız altyapı çalışmalarında, ana hatların geçtiği güzergâhı tamamladık. İşlerin hızlanması ve esnaflarımızın mağduriyetini en aza indirgemek için normalde cadde üzerinde bulunan mülk sahiplerinin yapması gereken parsel ve abone bağlantılarını belediye olarak biz üstlendik ve bağlantılarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde parsel bağlantılarımızı tamamlayacağız. Aynı zamanda ışıklandırma çalışması için de çalışmalarımız bu caddede devam ediyor. Şuan ekiplerimiz elektrik altyapısını da döşüyor. Çalışmalarımızı tamamladığımız alanları karayollarına teslim ediyoruz. Teslim edilen alanlarda da karayollarına bağlı ekipler asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor” dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Tatvan Cumhuriyet Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları da hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında, Cumhuriyet Caddesi’nde ana hatların geçtiği güzergah geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından da parsel bağlantı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bağlantıların tamamlandığı noktalarda Karayolları ekipleri tarafından asfalt ve kaldırım çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Levent Şeker, “Cumhuriyet Caddesi’nde haziran ayında başladığımız altyapı çalışmalarında, ana hatların geçtiği güzergâhı tamamladık. İşlerin hızlanması ve esnaflarımızın mağduriyetini en aza indirgemek için normalde cadde üzerinde bulunan mülk sahiplerinin yapması gereken parsel ve abone bağlantılarını belediye olarak biz üstlendik ve bağlantılarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde parsel bağlantılarımızı tamamlayacağız. Aynı zamanda ışıklandırma çalışması için de çalışmalarımız bu caddede devam ediyor. Şuan ekiplerimiz elektrik altyapısını da döşüyor. Çalışmalarımızı tamamladığımız alanları karayollarına teslim ediyoruz. Teslim edilen alanlarda da karayollarına bağlı ekipler asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor” dedi.

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.