TASARRUFTA PÜTÜRGE ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 13:31, Güncelleme: 24.09.2020 - 13:31

TASARRUFTA PÜTÜRGE ÖRNEĞİ

​​​​​​​Mikail Sülük Başkanlığındaki Pütürge Belediyesi, kaliteli ve az maliyet odaklı projeleri çerçevesinde şimdi de kilitli parke taşı üretimi için kolları sıvadı.
Mikail Sülük Başkanlığındaki Pütürge Belediyesi, çalışma sezonunu en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Sülük'ün talimatlarıyla belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelere de hizmet ulaştırmanın derdinde. Kendi öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşa hizmetin en iyisini sunmanın gayesinde olan Malatya Pütürge Belediyesi, şimdi de kilitli parke taşı üretmek için kolları sıvadı. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren kum ve mıcır tesisinin hemen yan tarafında kilit parke taşı ve bims üretim tesisinde deneme üretimine başladıklarını müjdeleyen Başkan Sülük, amaçlarının hizmet kalemlerinde en iyi uygulamayı, kaliteli ve düşük maliyetle halka kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Sülük ayrıca kurumsal üretim uygulaması ile hizmetlerin arttırılacağını da sözlerine ekledi.    (www.akbelediyeler.com)