Tahmazoğlu, Yamaçtepe'deki Çalışmaların Takipçisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 13:47, Güncelleme: 13.07.2020 - 13:47
 

Tahmazoğlu, Yamaçtepe'deki Çalışmaların Takipçisi

​​​​​​​Şahinbey Belediyesi tarafından Gazianteplilerin hizmetine sunulan Yamaçtepe’de çalışmalar aralıksız bir şekilde sürüyor.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni yapılan sosyal alanları ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Kentsel dönüşümü sosyal alanlarla taçlandıran Şahinbey Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşları doğayla buluşturarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekleri tesisler kazandırmaya devam ediyor.   GAZİANTEP’İN EN GÜZEL YERLERİNDEN BİRİ OLACAK Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep için yeni bir yaşam alanı inşa edildiğini belirterek; “Gaziantep’imiz ve Şahinbey’imiz hızla büyüyor. Büyüyen Şahinbey için yeni imar alanları açıyoruz. Yamaçtepe de bunlardan bir tanesi. Burası şehrin en yüksek kodu dolayısıyla havası temiz ve manzarası güzel. Yamaçtepe ve Burç Ormanı arasında kaldığı için güzel bir mekan. Yamaçtepe Ormanını da, Orman Bakanlığından kiraladık. Buraya hem piknik alanı hem de gençlik kampı yapıyoruz. Gençlerimizi doğayla buluşturup onlara kamp yaptıracağız. Gençlerimiz ve Gaziantep halkı için güzel bir mekan oluyor. Aynı zamanda asfalt ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çok yakın zamanda Yamaçtepe, konut alanlarıyla ve piknik alanlarıyla Gaziantep’in en güzel mekanlarından olacak” dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şahinbey Belediyesi tarafından Gazianteplilerin hizmetine sunulan Yamaçtepe’de çalışmalar aralıksız bir şekilde sürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni yapılan sosyal alanları ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Kentsel dönüşümü sosyal alanlarla taçlandıran Şahinbey Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşları doğayla buluşturarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekleri tesisler kazandırmaya devam ediyor.

 

GAZİANTEP’İN EN GÜZEL YERLERİNDEN BİRİ OLACAK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep için yeni bir yaşam alanı inşa edildiğini belirterek; “Gaziantep’imiz ve Şahinbey’imiz hızla büyüyor. Büyüyen Şahinbey için yeni imar alanları açıyoruz. Yamaçtepe de bunlardan bir tanesi. Burası şehrin en yüksek kodu dolayısıyla havası temiz ve manzarası güzel. Yamaçtepe ve Burç Ormanı arasında kaldığı için güzel bir mekan. Yamaçtepe Ormanını da, Orman Bakanlığından kiraladık. Buraya hem piknik alanı hem de gençlik kampı yapıyoruz. Gençlerimizi doğayla buluşturup onlara kamp yaptıracağız. Gençlerimiz ve Gaziantep halkı için güzel bir mekan oluyor. Aynı zamanda asfalt ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çok yakın zamanda Yamaçtepe, konut alanlarıyla ve piknik alanlarıyla Gaziantep’in en güzel mekanlarından olacak” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.