SUNAR YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 13:37, Güncelleme: 25.02.2021 - 13:37

SUNAR YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, kendisine seslenen 72 yaşındaki Sevgi Aksakal'ı ziyaret ederek taleplerini birebir dinledi.
Erzurum'un Palandöken ilçesinde ikamet eden ve geçirdiği felç nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan 72 yaşındaki Sevgi Aksakal, ‘İnci’ adında kedisini kaybedince, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’dan muhabbet kuşu talep etti. Başkan Muhammet Sunar, yaşlı kadının talebine duyarsız kalmayarak, temin ettiği muhabbet kuşunu Sevgi Aksakal’a hediye etti. Başkan Sunar, “Önceliğimiz halkın duası, Hakk’ın rızasıdır. Misyonumuz halka hizmet, vizyonumuz gönüller yapmaktır.” dedi. ‘RABBİM SAĞLIK VE AFİYET VERSİN’ 72 yaşındaki Sevgi Aksakal’a Anne diye hitap eden Palandöken Belediye Başkanı Sunar, “Sevgi annemizin birtakım rahatsızlıkları var. Uzun zamandır yatağa bağlı yaşıyor. Kendisi burada evladıyla birlikte yaşıyor ama zaman zaman yalnızlık çekiyor. Yalnızlığına yoldaş olsun diye bizden bir muhabbet kuşu talebinde bulundu. Böyle bir istek bizi hem sevindirdi hem de heyecanlandırdı. Annemiz, hayvan sever, yüce gönüllü biri. Daha önce ‘İnci’ adında bir kedisi varmış, kaybolmuş. Hediye ettiğimiz Muhabbet kuşuna ‘İnci’ ismini verdi. Kendisine uzun yıllar yoldaşlık yapmasını temenni ediyorum. Sevgi annemizin ellerinden öpüyorum. Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin.” dedi SUNAR DUA ALDI Felç nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan 72 yaşındaki Sevgi Aksakal da, ‘İnci’ adında bir kedisinin olduğunu, ancak kaybettiğini dile getirerek, bu kayıpla kendisini boşlukta hissetmeye başladığını paylaştı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’dan yalnızlığına çare olacağına inancıyla muhabbet kuşu talep ettiğini dile getiren Aksakal, “Yalnızlığıma çare, ömrüme yoldaş olarak gördüğüm muhabbet kuşuma kavuştum. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine ailesine sağlık diliyorum. Huzur içinde yaşasınlar.” ifadeleriyle teşekkürlerini dile getirdi. (Kaynak: Palandöken Belediyesi Basın Müdürlüğü)

‘RABBİM SAĞLIK VE AFİYET VERSİN’

SUNAR DUA ALDI

(Kaynak: Palandöken Belediyesi Basın Müdürlüğü)