SULUOVA’DA PARKLAR ÇOK GÜZEL OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2020 - 16:39, Güncelleme: 10.07.2020 - 16:39
 

SULUOVA’DA PARKLAR ÇOK GÜZEL OLUYOR

Amasya’nın Suluova İlçesinde Belediye, bir yandan yeni yeşil ve sosyal alan projelerini hayata geçirirken, diğer yandan mevcut yeşil alanları da daha düzenli hale getiriyor.
Sosyal ve kültürel yaşam alanlarının ilçemize kazandırılması için çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi, Hürriyet Mahallesi içerisinde yer alan parkta başlattığı onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçemiz genelinde atıl durumda bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi içerisinde yer alan parkın kamelyalarını ve oturma guruplarını yerleştiren ekipler, çocuk oyun grubu, peyzaj ve çevre duvarı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Amasya’nın Suluova İlçesinde Belediye, bir yandan yeni yeşil ve sosyal alan projelerini hayata geçirirken, diğer yandan mevcut yeşil alanları da daha düzenli hale getiriyor.

Sosyal ve kültürel yaşam alanlarının ilçemize kazandırılması için çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi, Hürriyet Mahallesi içerisinde yer alan parkta başlattığı onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye ekipleri, ilçemiz genelinde atıl durumda bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi içerisinde yer alan parkın kamelyalarını ve oturma guruplarını yerleştiren ekipler, çocuk oyun grubu, peyzaj ve çevre duvarı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.