SOSYAL BELEDİYECİLİK'TE KİLİS BİR ADIM ÖNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 13:33, Güncelleme: 24.08.2020 - 13:33

SOSYAL BELEDİYECİLİK'TE KİLİS BİR ADIM ÖNDE

​​​​​​​15 gün içerisinde 75 mahalleye ulaşmayı hedefleyen Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi'nde 7 bin gıda kolisinin dağıtımına başlandı.
AK Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel adresi Kilis'te Başkan Abdi Bulut'un önemle üzerinde durduğu sosyal yardım çalışmaları hassasiyetle sürdürülüyor. Maddi olanakları kısıtlı aileleri tespit ederek dönemsel olarak gıda yardımlarını sürdüren Kilis Belediyesi, bu yaklaşımı ile vatandaşlardan da destek görüyor. Konu ile ilgili Kilis Belediyesi'nden yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi: "Dar gelirli vatandaşlarımızı ihtiyaçlarını karşılamak adına her daim yanlarındayız. Kilis Belediyesi Gıda Bankası tarafından kayıtlı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 7000 adet gıda kolisi ve hijyen malzemesi dağıtımı yapılmaya başlanmıştır. 15 gün içerisinde 75 mahallemizin tüm ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri ve hijyen malzemeleri ulaşacaktır. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz." (www.akbelediyeler.com)