SOLHAN'DA KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 13:02, Güncelleme: 05.10.2020 - 13:02

SOLHAN'DA KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Kış hazırlıklarının sürdüğü Solhan'da Başkan Abdulhakim Yıldız, çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor.
Solhan'da vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir yaz çalışma sezonu geçiren İlçe Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor. İlçede yaz dönemi boyunca alt ve üst yapıda çalışmalar gerçekleştirerek özellikle gençlere yönelik yatırımlarına ağırlık veren Abdulhakim Yıldız Başkanlığındaki Solhan Belediyesi, son olarak ilçe genelinde sürdürdüğü parke taşı çalışmalarına devam etti. Solhan Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Boğlan Mahallesi Eski Değirmen mevkiinde yol yapımı ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Makamda oturmak yerine Solhan mahallelerinde sahada olmayı tercih eden Başkan Abdulhakim Yıldız da bölgeye giderek çalışmaları denetledi. Ekiplerden bilgiler alan Başkan Yıldız, benzer uygulamaların ilçenin diğer bölgelerinde de devam ettiğini ifade etti. Güzergahta vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinledi. Solhanlı vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Yıldız'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)