SOLHAN'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 10:58, Güncelleme: 10.11.2020 - 10:58
 

SOLHAN'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

​​​​​​​Başkan Abdulhakim Yıldız'ın girişimleri ile Solhan'a kazandırılan Doğalgaz hizmeti için altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırabilmek için yoğun çaba sarf eden Başkan Abdulhakim Yıldız, projeyi takip etmeyi sürdürüyor. Tüm hanelere doğalgaz hizmetinin sunulabilmesi için çalışmalar hızla devam ederken, Solhan Belediyesi'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Değerli hemşehrilerimiz ilçe halkımızın talebi üzerine doğal gaz çalısmalarımızdan dolayı tahrip olan cadde ve sokaklarımızı önümüzdeki yıl sıcak asfalt ile kaplanarak hizmetinize sunulacaktır. Daha kaliteli yaşanabilir bir Solhan'ı geleceğe hazırlamak adına yapılmakta olan hizmet çalışmalarımıza göstermiş olduğunuz sabır tahammülden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunarız" denildi. Başkan Yıldız da doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından önümüzdeki yıl tüm Solhan'da Fen İşleri anlamında tüm cadde ve sokakların asfaltla buluşturulacağını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkan Abdulhakim Yıldız'ın girişimleri ile Solhan'a kazandırılan Doğalgaz hizmeti için altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırabilmek için yoğun çaba sarf eden Başkan Abdulhakim Yıldız, projeyi takip etmeyi sürdürüyor. Tüm hanelere doğalgaz hizmetinin sunulabilmesi için çalışmalar hızla devam ederken, Solhan Belediyesi'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Değerli hemşehrilerimiz ilçe halkımızın talebi üzerine doğal gaz çalısmalarımızdan dolayı tahrip olan cadde ve sokaklarımızı önümüzdeki yıl sıcak asfalt ile kaplanarak hizmetinize sunulacaktır. Daha kaliteli yaşanabilir bir Solhan'ı geleceğe hazırlamak adına yapılmakta olan hizmet çalışmalarımıza göstermiş olduğunuz sabır tahammülden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunarız" denildi.

Başkan Yıldız da doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından önümüzdeki yıl tüm Solhan'da Fen İşleri anlamında tüm cadde ve sokakların asfaltla buluşturulacağını dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.