SOLHAN'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 10:32, Güncelleme: 05.03.2021 - 10:32
 

SOLHAN'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ı konuk ederek ilçe genelinde devam eden çalışmaları aktardı.
Solhan'da alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Abdulhakim Yıldız, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Solhan'da vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Abdulhakim Yıldız, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ı ağırladı. Solhan'ın her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini buluşmasında dile getiren Başkan Yıldız, ilçede AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ettiklerini söyledi. İlçe genelinde devam eden çalışmaları da aktaran Başkan Yıldız, Solhan'ın geleceğine yönelik projelerde her zaman ortak paydada buluşmayı esas aldıklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar ise "Solhan Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız ilçemize kazandırdığı projeler ve planlanan yatırımlarla ilgili istişare gerçekleştirdik. Solhan'da güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ı konuk ederek ilçe genelinde devam eden çalışmaları aktardı.

Solhan'da alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Abdulhakim Yıldız, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Solhan'da vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Abdulhakim Yıldız, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ı ağırladı. Solhan'ın her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini buluşmasında dile getiren Başkan Yıldız, ilçede AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ettiklerini söyledi. İlçe genelinde devam eden çalışmaları da aktaran Başkan Yıldız, Solhan'ın geleceğine yönelik projelerde her zaman ortak paydada buluşmayı esas aldıklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar ise "Solhan Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız ilçemize kazandırdığı projeler ve planlanan yatırımlarla ilgili istişare gerçekleştirdik. Solhan'da güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor" değerlendirmesinde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.