SOLHAN'A DOĞALGAZ İÇİN İMZALAR ATILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2020 - 10:52
 

SOLHAN'A DOĞALGAZ İÇİN İMZALAR ATILDI

Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Yıldız, Doğugaz Genel Müdürü ile yatırım protokolüne imzayı attı.
Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırabilmek için geçtiğimiz ay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ile birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile görüşen ve olumlu sonuçlar alan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ilçe halkına müjdeyi verdi. Aradan bir ay geçmesinin ardından somut adımlar için girişimlerini sürdüren Başkan Abdulhakim Yıldız, Doğugaz Genel Müdürü Serhat Demircan ile yatırım protokolüne imza attı. Çok kısa bir sürede Solhan'da doğal gaz alt yapı çalışmalarına başlanılacağı müjdesini duyuran Başkan Yıldız, "Solhanlı hemşehrilerim hizmetin en iyisine layık" dedi. Başkan Yıldız, hizmetin kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'a, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e, Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun'a ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu'ya teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Yıldız, Doğugaz Genel Müdürü ile yatırım protokolüne imzayı attı.

Solhan'a doğalgaz hizmeti kazandırabilmek için geçtiğimiz ay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ile birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile görüşen ve olumlu sonuçlar alan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ilçe halkına müjdeyi verdi.

Aradan bir ay geçmesinin ardından somut adımlar için girişimlerini sürdüren Başkan Abdulhakim Yıldız, Doğugaz Genel Müdürü Serhat Demircan ile yatırım protokolüne imza attı. Çok kısa bir sürede Solhan'da doğal gaz alt yapı çalışmalarına başlanılacağı müjdesini duyuran Başkan Yıldız, "Solhanlı hemşehrilerim hizmetin en iyisine layık" dedi. Başkan Yıldız, hizmetin kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'a, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e, Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun'a ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu'ya teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.