Solhan Millet Kıraathanesinde temel kazımı sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 13:06, Güncelleme: 27.10.2020 - 13:06
 

Solhan Millet Kıraathanesinde temel kazımı sürüyor

​​​​​​​Solhan'da ihale sürecinin ardından yapımına başlanan Millet Kıraathanesinde temel kazım çalışmaları hızla sürüyor.
Yaz döneminde verimli bir sezon yaşayan Solhan'da millet kıraathanesi çalışmaları da kaldığı yerden devam ediyor. Solhanlılara hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Abdulhakim Yıldız, Millet Kıraathanesi Projesinde gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi. İlçe halkının da yakından takip ettiği Millet Kıraathanesi Projesinde temel çalışmalarının hızla devam ettiğini duyuran Başkan Yıldız, projenin takipçisi olduğunu ifade etti. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik projeleri ile de dikkat çeken Başkan Yıldız, projenin bir an önce tamamlanarak Millet Kıraathanesi'nin Solhanlı vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Solhanlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımı ve çalışmalarından dolayı Başkan Abdulhakim Yıldız'a ve Solhan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Solhan'da ihale sürecinin ardından yapımına başlanan Millet Kıraathanesinde temel kazım çalışmaları hızla sürüyor.

Yaz döneminde verimli bir sezon yaşayan Solhan'da millet kıraathanesi çalışmaları da kaldığı yerden devam ediyor. Solhanlılara hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Abdulhakim Yıldız, Millet Kıraathanesi Projesinde gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi. İlçe halkının da yakından takip ettiği Millet Kıraathanesi Projesinde temel çalışmalarının hızla devam ettiğini duyuran Başkan Yıldız, projenin takipçisi olduğunu ifade etti.

Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik projeleri ile de dikkat çeken Başkan Yıldız, projenin bir an önce tamamlanarak Millet Kıraathanesi'nin Solhanlı vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Solhanlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımı ve çalışmalarından dolayı Başkan Abdulhakim Yıldız'a ve Solhan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.