SİVEREK'TEN SEVİNDİREN HABER GELDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 11:57, Güncelleme: 03.09.2020 - 11:57
 

SİVEREK'TEN SEVİNDİREN HABER GELDİ

​​​​​​​Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, saman işçiliği yaparken uçak mühendisliğini kazanan öğrenciye eğitim hayatı boyunca burs sağlayacak.
Siverek'te saman işçiliği yaparak ailesinin bütçesine katkı sağlarken girdiği üniversite sınavında Uçak Mühendisliğini kazanan öğrencinin sesine kulak veren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, öğrenci Serhat Karaçalı’ya üniversite hayatı boyunca burs imkanı sağlayacak. Siverek'te takdir gören davranışın ardından basına bir değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Hasan İzol, "Öğrencimizin gayreti beni çok duygulandırdı. 50 derece sıcaklık altında çalışmak ve buradan geri kalan zamanlarında ders çalışmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Biz de bu başarılı kardeşimize destek olmak için burs bağlamaya karar verdik. Kardeşimize Üniversite hayatı boyunca bir bursu bizden olacak. Serhat’a yeni Üniversite hayatında başarılar diliyorum. Bu vesileyle maddi durumu elveren tüm hemşerilerime bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gerçekten imkânsızlıklar içinde çalışarak güzel yerlere gelen başarılı öğrencilerimiz var, bu saate kadar kendi ayakları üzerinde durabildiler ama üniversitede daha başarılı ve memleketlerine yararlı olabilmeleri için bizlerin onlara destek çıkması lazım. Bunun için maddi durumu iyi olan herkesin en az bir öğrenciye destek çıkmasını bekliyorum. İnşallah bu gençlerimiz okuyacak ailelerine hayırlı evlat, memleketimize de hayırlı birer birey olacaklardır” dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, saman işçiliği yaparken uçak mühendisliğini kazanan öğrenciye eğitim hayatı boyunca burs sağlayacak.

Siverek'te saman işçiliği yaparak ailesinin bütçesine katkı sağlarken girdiği üniversite sınavında Uçak Mühendisliğini kazanan öğrencinin sesine kulak veren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, öğrenci Serhat Karaçalı’ya üniversite hayatı boyunca burs imkanı sağlayacak. Siverek'te takdir gören davranışın ardından basına bir değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Hasan İzol, "Öğrencimizin gayreti beni çok duygulandırdı. 50 derece sıcaklık altında çalışmak ve buradan geri kalan zamanlarında ders çalışmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Biz de bu başarılı kardeşimize destek olmak için burs bağlamaya karar verdik. Kardeşimize Üniversite hayatı boyunca bir bursu bizden olacak. Serhat’a yeni Üniversite hayatında başarılar diliyorum. Bu vesileyle maddi durumu elveren tüm hemşerilerime bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gerçekten imkânsızlıklar içinde çalışarak güzel yerlere gelen başarılı öğrencilerimiz var, bu saate kadar kendi ayakları üzerinde durabildiler ama üniversitede daha başarılı ve memleketlerine yararlı olabilmeleri için bizlerin onlara destek çıkması lazım. Bunun için maddi durumu iyi olan herkesin en az bir öğrenciye destek çıkmasını bekliyorum. İnşallah bu gençlerimiz okuyacak ailelerine hayırlı evlat, memleketimize de hayırlı birer birey olacaklardır” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.