Sivas'ta Başkan Bilgin'den anlamlı ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2020 - 09:31, Güncelleme: 06.07.2020 - 09:31
 

Sivas'ta Başkan Bilgin'den anlamlı ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin lösemi hastası Ahmet Turan Gültekin'e evinde moral ziyaretinde bulundu.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin lösemi hastası olmasına rağmen büyük bir azimle öğrenim hayatına devam eden ve okulunu derece ile bitiren Ahmet Turan Gültekin’i Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ile ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti. Kayseri Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi iken 2015 yılında yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda olan Ahmet Turan Gültekin, 2018 yılında başladığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Bölümü’nden geçtiğimiz günlerde 93 not ortalamasıyla mezun oldu. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Gültekin’i evinde sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başkanımız Hilmi Bilgin'e ziyarette Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı da eşlik etti. Öğrenci Ahmet Turan Gültekin, üniversiteyi memleketinde okuduğu için zorluk çekmediğini belirterek, "2015 yılı Temmuz ayında lösemi teşhisi konuldu. Ardından 1 buçuk yıla kadar kemoterapi tedavisi aldım. Daha sonra Kayseri'ye nakledildim. Kardeşimden yüzde 100 uyumlu nakil oldum ve ilik tuttu. 6 ay sonra iyileşme sürecindeyken hastalık tekrar etti. Birkaç tedavi aşaması daha yaşadık ve buralara kadar geldik. Ben ilk üniversiteme 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlamıştım. İkinci sınıf öğrencisiyken rahatsızlığım kendini gösterdi. Başka şehirde okuyamayacağımı anladım, o yüzden sınava hazırlandım. Okuyabileceğim bölümlere baktım, burayı Sivas Cumhuriyet Üniversitesini yazdım ve geldi. Memleketimde olduğum için okumakta hiç zorluk çekmedim. Engelli arkadaşlar hiçbir zaman vazgeçmesinler, üzüntü ve kaygıya gerek yok, Rabbim var.” ifadelerini kullandı. Başkan Hilmi Bilgin ise “Rabbim şifa versin. Azmin yenemeyeceği hiç şey yok. Okulu bitirdin inşallah azmin ve mücadelenle hastalığı da yeneceksin. Kendine dikkat edeceksin. Biz de her zaman senin yanında olacağız. Allah yardımcın olsun” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin lösemi hastası Ahmet Turan Gültekin'e evinde moral ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin lösemi hastası olmasına rağmen büyük bir azimle öğrenim hayatına devam eden ve okulunu derece ile bitiren Ahmet Turan Gültekin’i Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ile ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi iken 2015 yılında yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda olan Ahmet Turan Gültekin, 2018 yılında başladığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Bölümü’nden geçtiğimiz günlerde 93 not ortalamasıyla mezun oldu.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Gültekin’i evinde sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başkanımız Hilmi Bilgin'e ziyarette Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı da eşlik etti.

Öğrenci Ahmet Turan Gültekin, üniversiteyi memleketinde okuduğu için zorluk çekmediğini belirterek, "2015 yılı Temmuz ayında lösemi teşhisi konuldu. Ardından 1 buçuk yıla kadar kemoterapi tedavisi aldım. Daha sonra Kayseri'ye nakledildim. Kardeşimden yüzde 100 uyumlu nakil oldum ve ilik tuttu. 6 ay sonra iyileşme sürecindeyken hastalık tekrar etti. Birkaç tedavi aşaması daha yaşadık ve buralara kadar geldik. Ben ilk üniversiteme 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlamıştım. İkinci sınıf öğrencisiyken rahatsızlığım kendini gösterdi. Başka şehirde okuyamayacağımı anladım, o yüzden sınava hazırlandım. Okuyabileceğim bölümlere baktım, burayı Sivas Cumhuriyet Üniversitesini yazdım ve geldi. Memleketimde olduğum için okumakta hiç zorluk çekmedim. Engelli arkadaşlar hiçbir zaman vazgeçmesinler, üzüntü ve kaygıya gerek yok, Rabbim var.” ifadelerini kullandı.

Başkan Hilmi Bilgin ise “Rabbim şifa versin. Azmin yenemeyeceği hiç şey yok. Okulu bitirdin inşallah azmin ve mücadelenle hastalığı da yeneceksin. Kendine dikkat edeceksin. Biz de her zaman senin yanında olacağız. Allah yardımcın olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.