ŞİRVAN'DA KORONA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 15:23, Güncelleme: 10.08.2020 - 15:23
 

ŞİRVAN'DA KORONA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek, koronavirüs denetimlerine katılarak maske, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi.
Siirt'in Şirvan İlçesinde Belediye Başkanı Necati Cellek; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında farklı esnaf gruplarını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Şirvan'da faaliyet gösteren çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve düğün salonlarına yönelik yapılan denetimlerde özellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözden geçirildi. İşyerlerinde Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek'e; Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve İlçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur eşlik ederken zabıta ekipleri virüse karşı uygulanan önlemler hakkında uyarılarda bulundu. Ziyaretlerde Başkan Cellek, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarının dikkatle sağlanması talebini yinelerken, temaslarında halkın talep ve önerilerini de dinledi. Denetimler akşam saatlerine kadar sürdü. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek, koronavirüs denetimlerine katılarak maske, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi.

Siirt'in Şirvan İlçesinde Belediye Başkanı Necati Cellek; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında farklı esnaf gruplarını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Şirvan'da faaliyet gösteren çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve düğün salonlarına yönelik yapılan denetimlerde özellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözden geçirildi. İşyerlerinde Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek'e; Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve İlçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur eşlik ederken zabıta ekipleri virüse karşı uygulanan önlemler hakkında uyarılarda bulundu.

Ziyaretlerde Başkan Cellek, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarının dikkatle sağlanması talebini yinelerken, temaslarında halkın talep ve önerilerini de dinledi. Denetimler akşam saatlerine kadar sürdü.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.