ŞİRVAN'DA GENÇLERİ DÜŞÜNEN BİR BAŞKAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 11:36, Güncelleme: 01.10.2020 - 11:36

ŞİRVAN'DA GENÇLERİ DÜŞÜNEN BİR BAŞKAN

​​​​​​​Şirvan'da gençlere yönelik her türlü projenin destekçisi olmayı sürdüren Başkan Necat Cellek, Halk Kütüphanesinin bir an önce tamamlanmasının olmazsa olmazları olduğunu söyledi.
Gençleri eğitim ve sportif faaliyetlerle buluşturmaya yönelik her türlü projenin destekçisi olmaya devam eden Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek; Kaymakam Recep Hasar ile birlikte Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Alaaddin Aydın ve Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu ile ilçede yapılması planlanan Halk Kütüphanesi hakkında değerlendirmede bulundu. Şirvan Gençlik Merkezi'ni gezen heyet, bir dizi temaslarda bulunmalarının ardından projeler hakkında fikir alış verişi gerçekleştirdi. Halk Kütüphanesinin yapılması ile birlikte eğitimdeki büyük bir eksikliğin giderileceğini belirten Başkan Necat Cellek, Şirvanlı gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Cellek'in duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür eden heyet; Şirvan'ın kültürel dokusu, tabii varlıkları hakkında da görüşmeler yapmalarının ardından halk kütüphanesinin Şirvan halkı için faydalı bir merkez olacağı kanaatinde olduklarını belirttiler. (www.akbelediyeler.com)