ŞİRVAN GENÇLİĞİNE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 09:57, Güncelleme: 18.08.2020 - 09:57
 

ŞİRVAN GENÇLİĞİNE DURMAK YOK

​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Şirvan İlçe Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Gençler ilçe merkezi ve köy demeden Şirvan'ın her bölgesine ulaşıyor.
AK Parti Gençlik kadroları Türkiye'nin dört bir tarafında şehir merkezi ve kırsal bölge demeksizin üye kayıt çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda adım atmadık, istişare etmedik vatandaş bırakmayan AK Gençliğe en güzel örneklerden biri de şüphesiz Siirt Şirvan Gençliği oldu. Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek'in de ağabeylik yaptığı Şirvanlı Gençler, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ülke genelinde ve Şirvan'da yapılan çalışmaları bir yandan halka anlatıyor bir yandan da üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor. Örnek bir koordinasyonla uzak yakın demeden ilçenin kırsaldaki her noktasına ulaşan gençler özverili çalışmaları ile Başkent Ankara'nın da dikkatini çekiyor. Vatandaşların da takdir ettiği Şirvanlı gençlerin hedefi yaz döneminde tüm Şirvan halkına ulaşmak olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi de genç ve dinamik bir kadroyla özverili çalışma sergileyen Şirvan Gençliği'ni tüm Güneydoğu Teşkilatlarına örnek olarak gösteriyor. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Şirvan İlçe Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Gençler ilçe merkezi ve köy demeden Şirvan'ın her bölgesine ulaşıyor.

AK Parti Gençlik kadroları Türkiye'nin dört bir tarafında şehir merkezi ve kırsal bölge demeksizin üye kayıt çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda adım atmadık, istişare etmedik vatandaş bırakmayan AK Gençliğe en güzel örneklerden biri de şüphesiz Siirt Şirvan Gençliği oldu.

Şirvan Belediye Başkanı Necati Cellek'in de ağabeylik yaptığı Şirvanlı Gençler, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ülke genelinde ve Şirvan'da yapılan çalışmaları bir yandan halka anlatıyor bir yandan da üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor. Örnek bir koordinasyonla uzak yakın demeden ilçenin kırsaldaki her noktasına ulaşan gençler özverili çalışmaları ile Başkent Ankara'nın da dikkatini çekiyor. Vatandaşların da takdir ettiği Şirvanlı gençlerin hedefi yaz döneminde tüm Şirvan halkına ulaşmak olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi de genç ve dinamik bir kadroyla özverili çalışma sergileyen Şirvan Gençliği'ni tüm Güneydoğu Teşkilatlarına örnek olarak gösteriyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.