ŞİRVAN BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 11:41, Güncelleme: 17.10.2020 - 11:41
 

ŞİRVAN BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME DESTEK

​​​​​​​Şirvan Belediyesi'nin katkılarıyla yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere tablet ve okuma seti hediye edildi.
2020 - 2021 eğitim öğretim yılında kısmi olarak yüz yüze eğitimin başladığı bugünlerde Şirvan Belediyesi ve Şirvan Kaymakamlığı gençlere örnek bir yaklaşım sergiledi. SODES Kültür Merkezinde ilçe Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer'in de  katılımlarıyla gerçekleşen okul müdürleri toplantısında başarılı öğrencilere tablet ve okuma setleri hediye edildi. Programda ayrıca köy okullarına dezenfektan ve temizlik malzemeleri dağıtıldı. Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, burada yaptığı konuşmasında eğitim öğretime yapılan yatırımın hiçbir zaman zayi olmayacağını belirtirken Belediye Başkanı Necat Cellek de öğrencilerin gözlerindeki tebessümün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer de uzaktan eğitim sürecinde eğitim camiasının Şirvan’daki en büyük destekçileri olan Kaymakam Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkürlerini iletti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şirvan Belediyesi'nin katkılarıyla yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere tablet ve okuma seti hediye edildi.

2020 - 2021 eğitim öğretim yılında kısmi olarak yüz yüze eğitimin başladığı bugünlerde Şirvan Belediyesi ve Şirvan Kaymakamlığı gençlere örnek bir yaklaşım sergiledi. SODES Kültür Merkezinde ilçe Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer'in de  katılımlarıyla gerçekleşen okul müdürleri toplantısında başarılı öğrencilere tablet ve okuma setleri hediye edildi. Programda ayrıca köy okullarına dezenfektan ve temizlik malzemeleri dağıtıldı. Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, burada yaptığı konuşmasında eğitim öğretime yapılan yatırımın hiçbir zaman zayi olmayacağını belirtirken Belediye Başkanı Necat Cellek de öğrencilerin gözlerindeki tebessümün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer de uzaktan eğitim sürecinde eğitim camiasının Şirvan’daki en büyük destekçileri olan Kaymakam Recep Hasar ve Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkürlerini iletti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.