ŞIRNAK’TA PROJELER HIZ KAZANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 13:00, Güncelleme: 07.09.2020 - 13:00

ŞIRNAK’TA PROJELER HIZ KAZANDI

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, hafta sonu mesaisinde bir dizi inceleme ve denetimde bulundu.
Her alanda büyük bir değişim hamlesinin başlatıldığı Şırnak kent merkezinde detaylı incelemeler yapan Başkan Yarka, gün geçtikçe belirginleşen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Başkan Yarka,  hafta sonu mesaisi kapsamında;A.Gaffar Okan Caddesinde devam eden yol Çalışması, Cizre Caddesi dönüştürme projesi, Teras Park Projesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Maden Konutları alt yapı çalışmaları, Sanayi Sitesinde asfalt çalışmaları öncesi tamamlanan alt yapı çalışmaları, Vakıfkent Mahallesi Semt Pazarı projesi, Kent merkezinde devam eden doğalgaz ve su kanalizasyon alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Şırnak için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yarka, Şırnak’ta esen değişim rüzgârının artarak devam edeceğini belirtti. Denetimler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yarka, çeşitli konularda sohbet ederek hasbihalde bulundu.