ŞIRNAK'TA PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 13:50, Güncelleme: 25.09.2020 - 13:50

ŞIRNAK'TA PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehrin gelişebilmesi için verdiği sözleri yerine getirebilmek için yoğun çalışma yürütüyor.
Şırnak’ta seçim döneminde vaat edilen sözler bir bir yerine getirilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Teras Projesi ve Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Teras Projesi ve Kent Meydanı Projesi’nin yapıldığı alanı ziyaret etti. Alanda denetlemede bulunan Başkan Yarka, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yaka, daha sonra yapımında sona gelinen Muhtar Evi ve Taksi Durağı projelerini de yerinde inceledi. Başkan Yarka incelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek bir yandan kurumsal çalışmaları anlattığı, bir yandan datalep ve önerileri dinledi. Vatandaşların taleplerini birebir not eden Başkan Yarka ilgili birimlere anında talimatlar vererek gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.