ŞIRNAK'TA MODERN SEMT PAZARLARI YAPILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 19.08.2020 - 15:27
 

ŞIRNAK'TA MODERN SEMT PAZARLARI YAPILIYOR

Mehmet Yarka'nın belediye başkanlığında değişim rüzgarı yakalayan Şırnak'ta, her mahalleye modern semt pazarı yapılması için çalışmalara start verildi.
Şırnak Belediyesi tarafından kentte yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'nın talimatları doğrultusunda kentte çalışmalarına devam eden ekipler, her mahalleye yapılması planlanan semt pazarları için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Vakıfkent Mahallesi'nde yapımına başlanan semt pazarında, çalışmalar sürüyor.  Başkan Yarka, kentte kapalı semt pazarı modeline geçmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Esnafımızı ve vatandaşlarımızı önemsiyoruz, sağlıklı bir ortamda alışveriş yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Bunun için kentte semt pazarları yapıyoruz" dedi.  (www.akbelediyeler.com) 
Mehmet Yarka'nın belediye başkanlığında değişim rüzgarı yakalayan Şırnak'ta, her mahalleye modern semt pazarı yapılması için çalışmalara start verildi.

Şırnak Belediyesi tarafından kentte yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'nın talimatları doğrultusunda kentte çalışmalarına devam eden ekipler, her mahalleye yapılması planlanan semt pazarları için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Vakıfkent Mahallesi'nde yapımına başlanan semt pazarında, çalışmalar sürüyor. 

Başkan Yarka, kentte kapalı semt pazarı modeline geçmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Esnafımızı ve vatandaşlarımızı önemsiyoruz, sağlıklı bir ortamda alışveriş yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Bunun için kentte semt pazarları yapıyoruz" dedi. 

(www.akbelediyeler.com) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.