ŞIRNAK'TA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 11:26, Güncelleme: 22.09.2020 - 11:26

ŞIRNAK'TA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Şırnak Belediyesi tarafından kent genelinde yollar adım adım işlenerek daha konforlu bir hale getiriliyor.
Şırnak Belediyesi ekiplerince kentte asfalt ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolunda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte asfalt ve genişletme çalışmaları bittiğinde daha çağdaş ve modern bir hüviyete kavuşacak  Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolundaki çalışmaları inceledi. Son durumu yerinde gören Vali Pehlivan ve Başkan Yarka, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Başkan Yarka, yaptığı açıklamada, “Birçok noktada hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizde alt yapı ile birlikte üst yapıda önemli bir mesafe kat ettik. Güçlü ve yaşam standartı yüksek bir Şırnak için imalatlarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Her geçen gün gelişen ve yaşam koşulları daha da iyileşmiş bir Şırnak için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor” ifadelerine yer verdi.