ŞIRNAK'A ÇOK YAKIŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 16:20, Güncelleme: 12.10.2020 - 16:20
 

ŞIRNAK'A ÇOK YAKIŞTI

​​​​​​​Kömür diyarı Şırnak'ta vatandaşların önceki süreçlerde talep ettiği 'Kömür İşçileri Sembolü' tamamlanarak halkın beğenisine sunuldu.
Şırnak'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Mehmet Yarka, maden şehitlerine ve emeğin simgesi olarak tanımladığı anıtın tamamlandığı müjdesini verdi. Ömer Kabak Meydanındaki kavşakta Şırnak'ın sembolü olacak anıt ilk günden vatandaşlarda duygu dolu anlar yaşattı. İlk yorumlarda kömür diyarı Şırnak'a çok yakıştığı belirtilen anıtı inceleyen Başkan Mehmet Yarka, "Hemşerilerimiz ne dediyse o... Ömer Kabak Meydanımıza Madenci Anıtımızı diktik. Anıtımız, Kömür diyarı Şırnak’ımıza çok yakıştı. Bu vesileyle tüm maden şehitlerimizi rahmetle anıyor, anıtımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 3 emekçi işçinin küreklerle vagona kömür yüklediğini simgeleyen anıttaki anlamın Şırnak için önemli bir yere sahip olduğunu belirten vatandaşlar, belediyecilik hizmetlerinin dışında gönül belediyeciliği yaklaşımından dolayı Başkan Yarka'ya teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kömür diyarı Şırnak'ta vatandaşların önceki süreçlerde talep ettiği 'Kömür İşçileri Sembolü' tamamlanarak halkın beğenisine sunuldu.

Şırnak'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Mehmet Yarka, maden şehitlerine ve emeğin simgesi olarak tanımladığı anıtın tamamlandığı müjdesini verdi. Ömer Kabak Meydanındaki kavşakta Şırnak'ın sembolü olacak anıt ilk günden vatandaşlarda duygu dolu anlar yaşattı. İlk yorumlarda kömür diyarı Şırnak'a çok yakıştığı belirtilen anıtı inceleyen Başkan Mehmet Yarka, "Hemşerilerimiz ne dediyse o... Ömer Kabak Meydanımıza Madenci Anıtımızı diktik. Anıtımız, Kömür diyarı Şırnak’ımıza çok yakıştı. Bu vesileyle tüm maden şehitlerimizi rahmetle anıyor, anıtımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

3 emekçi işçinin küreklerle vagona kömür yüklediğini simgeleyen anıttaki anlamın Şırnak için önemli bir yere sahip olduğunu belirten vatandaşlar, belediyecilik hizmetlerinin dışında gönül belediyeciliği yaklaşımından dolayı Başkan Yarka'ya teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.