ŞIRNAK AYDINLANACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 11:12, Güncelleme: 14.09.2020 - 11:12
 

ŞIRNAK AYDINLANACAK

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehir aydınlatmalarını arttırmak için harekete geçti.
Şırnak Belediyesi, şehirde başlayan değişimi geceye taşımak için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehir aydınlatmalarını arttırmak ve aydınlatma noktasında yetersiz olan alanları güçlendirmek için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Şırnak İl Müdürü Tekin Türk ile birlikte ana arterlerde incelemelerde bulundu. Sokak ve cadde aydınlatmalarının sadece bir şehrin aydınlatılmasının dışında, o şehrin ruhu ve canlı yüzü olduğunu belirten Başkan Yarka, bu manada şehrimizde gün be gün yaşanan değişim ve canlılığı devamlı kılmak için cadde ve sokaklarımızı günün 24 saati aydınlık ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşturacaklarını ifade etti.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehir aydınlatmalarını arttırmak için harekete geçti.

Şırnak Belediyesi, şehirde başlayan değişimi geceye taşımak için çalışmalara başladı.

Bu kapsamda Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehir aydınlatmalarını arttırmak ve aydınlatma noktasında yetersiz olan alanları güçlendirmek için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Şırnak İl Müdürü Tekin Türk ile birlikte ana arterlerde incelemelerde bulundu.

Sokak ve cadde aydınlatmalarının sadece bir şehrin aydınlatılmasının dışında, o şehrin ruhu ve canlı yüzü olduğunu belirten Başkan Yarka, bu manada şehrimizde gün be gün yaşanan değişim ve canlılığı devamlı kılmak için cadde ve sokaklarımızı günün 24 saati aydınlık ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşturacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.