Şimdi Samsat'ta olmak vardı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 22:47, Güncelleme: 29.08.2020 - 22:47

Şimdi Samsat'ta olmak vardı!

Samsat'ı turizmde hak ettiği yere getirmede istikrarını sürdüren Başkan Halil Fırat, herkesi Samsat'a davet etti.
Adıyaman'ın Samsat İlçesinin genç ve dinamik Belediye Başkanı Halil Fırat, ilçeye yenilikler kazandırmaya devam ediyor. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Samsat'ı turizmde hak ettiği yerlere getirebilmek için yoğun çaba içerisinde olan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat bu kez ilçeye içerisinde zipline, su sporları, gezi tekneleri ve kafelerin yer aldığı tesisler kazandırıyor. Montaj süreci tamamlanmasının ardından yoğun ilgi gören Zipline hizmeti, macera severleri bölgeye çekmeyi sürdürüyor. HAFTA SONU YOĞUN İLGİ Hafta sonunu Zipline deneyimi yaşayarak geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler tesislere akın etti. Ailelerin de igi gösterdiği tesislerde sıra beklerken heyecanlanan turistler ve bölge halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Fırat'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

HAFTA SONU YOĞUN İLGİ