ŞİMDİ ŞAHİNBEY'DE OLMAK VARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 14:43, Güncelleme: 09.09.2020 - 14:43
 

ŞİMDİ ŞAHİNBEY'DE OLMAK VARDI

​​​​​​​345 bin ayakkabı dağıtımını tamamlayan Şahinbey Belediyesi'nin 8 Eylül Dünya Okuma Günü’nde düzenlediği etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Şahinbey’de öğrencileri ödüllendirmek adına geleneksel hale gelen ayakkabı dağıtımını bu yıl farkındalık oluşturmak ve öğrencileri okumaya teşvik etmek adına etkinlik düzenlendi. Her yıl gençleri spora teşvik etmek ve obezite ile mücadele etmek adına spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, bu yılki etkinlikle gençleri hem spora hem de okumaya teşvik etti. 8 Eylül Dünya Okuma gününde çocuklar etkinlik alanına getirildi. Ağaçlarda asılan kitapları alıp okumaya başlayan öğrenciler bir sürpriz ile karşılaştı. Havadan  drone ile gelen ayakkabı kutusunu gören öğrencilerin şaşkınlıkları gözlerinden okundu. Daha sonrasında hediyelerini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun elinden alan öğrenciler ayakkabılarını giyerek mutluluklarını paylaştı. "ŞİMDİYE KADAR OBEZİTE İLE MÜCADELEDE 545 BİN SPOR AYAKKABISI HEDİYE ETTİK" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Biz gençlere kitap okumayı okutmayı çok seviyoruz. Bunun için gençlerimize her ay kitap dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 7 Milyon 200 bin adet kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız gençlerimizi okumaya teşvik etmek ve her evde bir kütüphane oluşturmak. Bugün Dünya Okuma Günü münasebetiyle gençlerimizi Yeşilvadi Millet Kıraathanesine getirdik ve kitaplarını okuyorlar. Aynı zamanda gençlerimize obezite ile mücadele olarak spor ayakkabı hediye ediyoruz. Bugüne kadar 545 bin adet spor ayakkabı hediye ettik. Gençlerimiz hem okusun hem de sağlıklı büyüsünler. Son olarak Dünya Kitap okuma  gününü tüm içtenliğim ile kutluyorum" dedi. (Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​345 bin ayakkabı dağıtımını tamamlayan Şahinbey Belediyesi'nin 8 Eylül Dünya Okuma Günü’nde düzenlediği etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şahinbey’de öğrencileri ödüllendirmek adına geleneksel hale gelen ayakkabı dağıtımını bu yıl farkındalık oluşturmak ve öğrencileri okumaya teşvik etmek adına etkinlik düzenlendi. Her yıl gençleri spora teşvik etmek ve obezite ile mücadele etmek adına spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, bu yılki etkinlikle gençleri hem spora hem de okumaya teşvik etti.

8 Eylül Dünya Okuma gününde çocuklar etkinlik alanına getirildi. Ağaçlarda asılan kitapları alıp okumaya başlayan öğrenciler bir sürpriz ile karşılaştı. Havadan  drone ile gelen ayakkabı kutusunu gören öğrencilerin şaşkınlıkları gözlerinden okundu. Daha sonrasında hediyelerini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun elinden alan öğrenciler ayakkabılarını giyerek mutluluklarını paylaştı.

"ŞİMDİYE KADAR OBEZİTE İLE MÜCADELEDE 545 BİN SPOR AYAKKABISI HEDİYE ETTİK"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Biz gençlere kitap okumayı okutmayı çok seviyoruz. Bunun için gençlerimize her ay kitap dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 7 Milyon 200 bin adet kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız gençlerimizi okumaya teşvik etmek ve her evde bir kütüphane oluşturmak. Bugün Dünya Okuma Günü münasebetiyle gençlerimizi Yeşilvadi Millet Kıraathanesine getirdik ve kitaplarını okuyorlar. Aynı zamanda gençlerimize obezite ile mücadele olarak spor ayakkabı hediye ediyoruz. Bugüne kadar 545 bin adet spor ayakkabı hediye ettik. Gençlerimiz hem okusun hem de sağlıklı büyüsünler. Son olarak Dünya Kitap okuma  gününü tüm içtenliğim ile kutluyorum" dedi.

(Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.