SİİRT, SPORDA DAHA DA GELİŞİYOR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 12:08, Güncelleme: 06.09.2020 - 12:08
 

SİİRT, SPORDA DAHA DA GELİŞİYOR

​​​​​​​AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, 3. Lig'e yükselen Siirt İl Özel İdaresporlu futbolcuları ilk idmanında yalnız bırakmadı. Başkan Olgaç, tüm ekibe başarılar diledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Ağustos ayı içerisinde yaptığı toplantı ile başarılı bir sezon geçiren Siirt İl Özel İdarespor 3. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Sergiledikleri futbolla Siirt'e büyük heyecan yaşatan Siirt İl Özel İdaresporlu futbolcular özellikle gençlerin yakın odağına girerken, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, bugün futbolcuları ilk idmanlarında yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı ile birlikte futbolcuları antrenmanda ziyaret eden Başkan Olgaç, tüm Siirt'in futbolcuları ile gurur duyduğunu söyledi. "BİZE HEYECAN YAŞATMAYA DEVAM EDİN" Futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Olgaç, burada yaptığı konuşmasında "Siirt'te spor anlamında şehrimize heyecan katanlar sizlersiniz. Gençlerimiz sizler sayesinde sporda bir araya gelecek. Geçen yıl BAL Liginde oynayan oyuncularımız gençlerimizi çok iyi motive ettiler. Bu yıl daha da iyi bir performans bekliyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin ne tür bir sıkıntısı ne tür bir eksiği olursa kapımız her zaman kendilerine açıktır. Bizim sporcularımızdan tek beklentimiz her anlamda gençlere örnek olmaları ve güzel bir futbol sergileyip bizleri heyecanlandırmalarıdır. Bizler elimizden geldiği kadar desteğimizi sürdüreceğiz. Her hafta da ziyaret edip yanınızda olduğumuzu göstereceğiz. İlk idmanınızla birlikte tüm sezon boyunca başarılarınızın devamını dilerim" dedi. Futbolcular da Başkan Olgaç'a desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, 3. Lig'e yükselen Siirt İl Özel İdaresporlu futbolcuları ilk idmanında yalnız bırakmadı. Başkan Olgaç, tüm ekibe başarılar diledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Ağustos ayı içerisinde yaptığı toplantı ile başarılı bir sezon geçiren Siirt İl Özel İdarespor 3. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Sergiledikleri futbolla Siirt'e büyük heyecan yaşatan Siirt İl Özel İdaresporlu futbolcular özellikle gençlerin yakın odağına girerken, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, bugün futbolcuları ilk idmanlarında yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı ile birlikte futbolcuları antrenmanda ziyaret eden Başkan Olgaç, tüm Siirt'in futbolcuları ile gurur duyduğunu söyledi.

"BİZE HEYECAN YAŞATMAYA DEVAM EDİN"

Futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Olgaç, burada yaptığı konuşmasında "Siirt'te spor anlamında şehrimize heyecan katanlar sizlersiniz. Gençlerimiz sizler sayesinde sporda bir araya gelecek. Geçen yıl BAL Liginde oynayan oyuncularımız gençlerimizi çok iyi motive ettiler. Bu yıl daha da iyi bir performans bekliyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin ne tür bir sıkıntısı ne tür bir eksiği olursa kapımız her zaman kendilerine açıktır. Bizim sporcularımızdan tek beklentimiz her anlamda gençlere örnek olmaları ve güzel bir futbol sergileyip bizleri heyecanlandırmalarıdır. Bizler elimizden geldiği kadar desteğimizi sürdüreceğiz. Her hafta da ziyaret edip yanınızda olduğumuzu göstereceğiz. İlk idmanınızla birlikte tüm sezon boyunca başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Futbolcular da Başkan Olgaç'a desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.