SIFIR ATIKTA HALİLİYE ÖRNEĞİ

İlçeler 25.04.2023 - 10:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:15

SIFIR ATIKTA HALİLİYE ÖRNEĞİ

​​​​​​​​​​​​​​Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yürüttüğü rutin çalışmaların yanı sıra temiz bir çevre için yürüttüğü projeler ile takdirleri topluyor.
Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen Sıfır Atık pRoje çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın girişimleri ile 2019 yılında geri dönüşüm ve sıfır atık projeleri ile Haliliye pilot ilçe seçilmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından belediyeye hibe sağlanırken, daha temiz ve geri dönüşüme duyarlı bir ilçe için şu ana kadar çeşitli adımlar atıldı. Haliliye Belediyesi, geri dönüşüm ve sıfır atık çalışmaları ile birçok belediyeye örnek olurken, Şanlıurfa’da bir ilk olan Sıfır Atık Market ile duyarlı bireylerin yetişmesi hedefleniyor. "DÖNÜŞÜM GELECEKTİR" Haliliye Belediyesi ekipleri sıfır atık marketlerinde topladığı atıkları dönüştürüyor ve geri dönüşüme katkı sağlıyor. Vatandaşlar tarafından da tam destek gören çalışmalar önümüzdeki süreçlerde de devam edeceği öğrenildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

"DÖNÜŞÜM GELECEKTİR"

Ak Belediyeler Medya Ajansı