SEYİR TERASI YENİLENİYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 09:48, Güncelleme: 05.01.2021 - 09:48
 

SEYİR TERASI YENİLENİYOR

​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, seyir terasında yenileme çalışmalarına başladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Seyir Terası’nda yenileme çalışmalarına başladı. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı kararları uyarınca vatandaş ziyaretleri kısıtlanan sosyal tesislerde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Çevre düzenlemesi, aydınlatma ve yürüyüş yollarının yanı sıra ulaşım ve otopark kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar da yapılıyor. Başlatılan çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çamlık Mahallesi’nde yer alan sosyal tesisimizde yenileme çalışmalarına başladık. Bölgede yürüyüş yolları, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Tesise ulaşımı kolaylaştırma adına alternatif girişin yanı sıra otopark kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Başlatılan yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı. (Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, seyir terasında yenileme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Seyir Terası’nda yenileme çalışmalarına başladı. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı kararları uyarınca vatandaş ziyaretleri kısıtlanan sosyal tesislerde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Çevre düzenlemesi, aydınlatma ve yürüyüş yollarının yanı sıra ulaşım ve otopark kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar da yapılıyor.

Başlatılan çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çamlık Mahallesi’nde yer alan sosyal tesisimizde yenileme çalışmalarına başladık. Bölgede yürüyüş yolları, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Tesise ulaşımı kolaylaştırma adına alternatif girişin yanı sıra otopark kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Başlatılan yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

(Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.