SEYDİKEMER’E MÜJDE…

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2020 - 12:59, Güncelleme: 10.07.2020 - 12:59
 

SEYDİKEMER’E MÜJDE…

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi’nin kurulması için düğmeye basıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç ve beraberindeki heyet, Seydikemer İlçesinde incelemelerde bulundu.
Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi Kurulma çalışmaları için bölgede incelemeler yapıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç ve Muğla İl Tarım Müdürü Sayın Barış Saylak öncülüğünde ilçeye giden heyet; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü de makamında ziyaret etti. Ziyarette; İlçeye yapılması planlanan Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye ziyareti çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İl Tarım Müdürü Barış Saylak, Tarım Reformu OSB Başkanlık Şube Müdürü Recep Durukan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk ve Meclis Başkanı Uğur Özen, daha sonra Seydikemer ilçesinde Tarımsal İhtisas Sanayi kurulması için başlatılan alanda incelemelerde bulundu. Bu arada daha önce Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Sanayi Kurulma çalışmaları için toplantı yapılmış. Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla ilinden sorumlu Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı Arif Özkaldı, telekonferans bağlantısı ile toplantıya katılarak "Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm imkânımızı seferber edeceğiz" demişti.    
Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi’nin kurulması için düğmeye basıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç ve beraberindeki heyet, Seydikemer İlçesinde incelemelerde bulundu.

Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi Kurulma çalışmaları için bölgede incelemeler yapıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç ve Muğla İl Tarım Müdürü Sayın Barış Saylak öncülüğünde ilçeye giden heyet; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü de makamında ziyaret etti. Ziyarette; İlçeye yapılması planlanan Tarımsal İhtisas Sanayi Sitesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye ziyareti çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İl Tarım Müdürü Barış Saylak, Tarım Reformu OSB Başkanlık Şube Müdürü Recep Durukan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk ve Meclis Başkanı Uğur Özen, daha sonra Seydikemer ilçesinde Tarımsal İhtisas Sanayi kurulması için başlatılan alanda incelemelerde bulundu.

Bu arada daha önce Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Sanayi Kurulma çalışmaları için toplantı yapılmış. Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla ilinden sorumlu Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı Arif Özkaldı, telekonferans bağlantısı ile toplantıya katılarak "Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm imkânımızı seferber edeceğiz" demişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.