ŞEMDİNLİ'YE EN GÜZEL HİZMET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 15:52, Güncelleme: 21.10.2020 - 15:52
 

ŞEMDİNLİ'YE EN GÜZEL HİZMET

​​​​​​​AK Belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerinin sergilendiği Şemdinli'de bu kez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı.
Şemdinli halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için projeler üreten Başkan Tahir Saklı'nın ilçe halkına söz verdiği Yarı Olimpik Havuz için temel atıldı. İlçesinde alt ve üst yapının yanı sıra kalıcı hizmetler kazandırmanın gayesinde olan Başkan Saklı, Kaymakam Yakup Güven, AK Parti İl Başkanı Fahri Şakar ve yoğun bir katılımla birlikte Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için 'Bismillah' dedi. Amaçlarının Şemdinli'de her yaştan vatandaşın faydalanabileceği tesisleri ilçeye kazandırmak olduğunu belirten Başkan Tahir Saklı, devam eden çalışmaların her aşamasını takip edeceklerini belirtti. Başkan Saklı temel atım programının ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Kaymakamımız Sayın Yakup Güven, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fahri Şakar, protokol üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'muzun temelini atıldı. Yüzme havuzumuzun ilçemize hayırlı olması temenni ederim" dedi. Başkan Saklı programda ayrıca muhtarlarla ve vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gelen taleplere göre rota belirlediklerini ifade eden Başkan Saklı bu konuda hassasiyetlerini sürdüreceklerini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerinin sergilendiği Şemdinli'de bu kez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı.

Şemdinli halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için projeler üreten Başkan Tahir Saklı'nın ilçe halkına söz verdiği Yarı Olimpik Havuz için temel atıldı. İlçesinde alt ve üst yapının yanı sıra kalıcı hizmetler kazandırmanın gayesinde olan Başkan Saklı, Kaymakam Yakup Güven, AK Parti İl Başkanı Fahri Şakar ve yoğun bir katılımla birlikte Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için 'Bismillah' dedi.

Amaçlarının Şemdinli'de her yaştan vatandaşın faydalanabileceği tesisleri ilçeye kazandırmak olduğunu belirten Başkan Tahir Saklı, devam eden çalışmaların her aşamasını takip edeceklerini belirtti. Başkan Saklı temel atım programının ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Kaymakamımız Sayın Yakup Güven, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fahri Şakar, protokol üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'muzun temelini atıldı. Yüzme havuzumuzun ilçemize hayırlı olması temenni ederim" dedi.

Başkan Saklı programda ayrıca muhtarlarla ve vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gelen taleplere göre rota belirlediklerini ifade eden Başkan Saklı bu konuda hassasiyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.