ŞEMDİNLİ'DE GÖNÜLLER RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:32, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:32
 

ŞEMDİNLİ'DE GÖNÜLLER RAZI

​​​​​​​Şemdinli'yi karış karış gezen Başkan Tahir Saklı, Aktütün'de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek öğrencilerle buluştu.
Şemdinli'de bir yandan kurumsal projeleri birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Tahir Saklı, diğer yandan vatandaş ziyaretlerini önemle sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Saklı, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Saklı sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle vatandaşlarla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Saklı, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Saklı önceki gün Konur Köyüne bağlı Aktütün mezrasını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla buluşan Başkan Saklı yaptığı değerlendirmesinde "Gönül Seferberliği kapsamında köy ziyaretlerimiz devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fahri Şakar ve yönetimi ile muhtarlarımızla beraber, Konur Köyü'ne bağlı Aktütün mezramızı ziyaret edip, şehit yakınları ve kanaat önderlerimiz ile bir araya geldik" dedi. BAŞKAN SAKLI'DAN EĞİTİME TAM DESTEK Başkan Saklı öte yandan kırsal bölgelerdeki temaslarında gençlere önem vermeyi sürdürüyor. Başkan Saklı Aktütün bölgesindeki temaslarında öğrenciler ve öğretmenleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Okul ziyaretinde Başkan Saklı, öğrenci ve öğretmenleri dinleyerek kendilerinden bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Eğitime her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini belirten Başkan Saklı, "Eğitim Her Zaman Öncelikli İşimizdir kampanyamız kapsamında Irak sınırında bulunan Aktütün bölgesindeki okullarımızı ziyaret ederek, öğretmenlerimizin sorun ve taleplerini aldık, öğrencilerimize de kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler dağıttık" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şemdinli'yi karış karış gezen Başkan Tahir Saklı, Aktütün'de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek öğrencilerle buluştu.

Şemdinli'de bir yandan kurumsal projeleri birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Tahir Saklı, diğer yandan vatandaş ziyaretlerini önemle sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Saklı, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Saklı sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle vatandaşlarla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor.

Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Saklı, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Saklı önceki gün Konur Köyüne bağlı Aktütün mezrasını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla buluşan Başkan Saklı yaptığı değerlendirmesinde "Gönül Seferberliği kapsamında köy ziyaretlerimiz devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fahri Şakar ve yönetimi ile muhtarlarımızla beraber, Konur Köyü'ne bağlı Aktütün mezramızı ziyaret edip, şehit yakınları ve kanaat önderlerimiz ile bir araya geldik" dedi.

BAŞKAN SAKLI'DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Başkan Saklı öte yandan kırsal bölgelerdeki temaslarında gençlere önem vermeyi sürdürüyor. Başkan Saklı Aktütün bölgesindeki temaslarında öğrenciler ve öğretmenleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Okul ziyaretinde Başkan Saklı, öğrenci ve öğretmenleri dinleyerek kendilerinden bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Eğitime her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini belirten Başkan Saklı, "Eğitim Her Zaman Öncelikli İşimizdir kampanyamız kapsamında Irak sınırında bulunan Aktütün bölgesindeki okullarımızı ziyaret ederek, öğretmenlerimizin sorun ve taleplerini aldık, öğrencilerimize de kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler dağıttık" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.