ŞEMDİNLİ HİZMETTE ALTIN YILINI YAŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 14:55, Güncelleme: 28.10.2020 - 14:55
 

ŞEMDİNLİ HİZMETTE ALTIN YILINI YAŞIYOR

Şemdinli halkına söz verdiği projeleri birer birer hayata geçiren Başkan Tahir Saklı ile Şemdinli hizmette son yılların en yoğun dönemini yaşıyor.
Şemdinli halkına hizmetin en iyisini kazandırabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi takdir toplamaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri Ekipleri son olarak ikinci kat bitümlü sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Caddesi güzergahında başlatılan çalışmaları denetleyerek, ilgililerden bilgi alan Başkan Saklı; vatandaşların olası rahatsızlık yaşamaması için uygulamayı hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Kış hazırlıklarını da gözden geçirdiklerini belirten Başkan Saklı, denetimleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gönül Belediyeciliğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Saklı, kendilerine iletilen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini dile getirdi. BAŞKAN SAKLI'DAN BİR MÜJDE DAHA Öte yandan Başkan Saklı önceki gün AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar ve Gençlik Kolları Başkanı Halis Kayran'ın da katılımı ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Saklı, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrası güzel Şemdinli'miz için Kültür Merkezi, Gençlik ve Spor Merkezi ile Konferans Salonu sözünü aldık. Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Şemdinli halkına söz verdiği projeleri birer birer hayata geçiren Başkan Tahir Saklı ile Şemdinli hizmette son yılların en yoğun dönemini yaşıyor.

Şemdinli halkına hizmetin en iyisini kazandırabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi takdir toplamaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri Ekipleri son olarak ikinci kat bitümlü sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Caddesi güzergahında başlatılan çalışmaları denetleyerek, ilgililerden bilgi alan Başkan Saklı; vatandaşların olası rahatsızlık yaşamaması için uygulamayı hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Kış hazırlıklarını da gözden geçirdiklerini belirten Başkan Saklı, denetimleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Gönül Belediyeciliğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Saklı, kendilerine iletilen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini dile getirdi.

BAŞKAN SAKLI'DAN BİR MÜJDE DAHA

Öte yandan Başkan Saklı önceki gün AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar ve Gençlik Kolları Başkanı Halis Kayran'ın da katılımı ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Saklı, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrası güzel Şemdinli'miz için Kültür Merkezi, Gençlik ve Spor Merkezi ile Konferans Salonu sözünü aldık. Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.