ŞEMDİNLİ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 11:53, Güncelleme: 24.09.2020 - 11:53
 

ŞEMDİNLİ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Şemdinli için gecesini gündüzüne katan Başkan Tahir Saklı, yol yapım çalışmalarını inceleyerek ilçe halkına hizmetin en iyisini sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Hakkari Şemdinli Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Şemdinli Belediyesi'nde Başkan Tahir Saklı yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, yaptığı değerlendirmesinde "Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz tarafından Beşevler Mahallesi, Yayla caddesinde istinat duvar yapım çalışmalarımız başladı. Çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili birim yetkililerinden bilgi aldık" dedi. AK KADINLARDAN BAŞKAN SAKLI'YA ZİYARET Öte yandan Başkan Tahir Saklı, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Saklı, son olarak AK Parti Hakkari İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bilici ve beraberindeki partilileri ağırladı. Belediye çalışmalarını aktaran Başkan Saklı, Şemdinli'nin birlik ve beraberlik içerisinden hareket ettiğini söyledi. Başkan Ertuş ve Bilici de Başkan Saklı ve Şemdinli Belediyesi'ne başarılı çalışmalarının devamını diledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şemdinli için gecesini gündüzüne katan Başkan Tahir Saklı, yol yapım çalışmalarını inceleyerek ilçe halkına hizmetin en iyisini sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Hakkari Şemdinli Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Şemdinli Belediyesi'nde Başkan Tahir Saklı yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, yaptığı değerlendirmesinde "Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz tarafından Beşevler Mahallesi, Yayla caddesinde istinat duvar yapım çalışmalarımız başladı. Çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili birim yetkililerinden bilgi aldık" dedi.

AK KADINLARDAN BAŞKAN SAKLI'YA ZİYARET

Öte yandan Başkan Tahir Saklı, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Saklı, son olarak AK Parti Hakkari İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bilici ve beraberindeki partilileri ağırladı. Belediye çalışmalarını aktaran Başkan Saklı, Şemdinli'nin birlik ve beraberlik içerisinden hareket ettiğini söyledi. Başkan Ertuş ve Bilici de Başkan Saklı ve Şemdinli Belediyesi'ne başarılı çalışmalarının devamını diledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.